Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

3 trenduri sănătoase pentru 2015

Posted by on 10 February 2015 in De zi cu zi | 2 comments

3 trenduri sănătoase pentru 2015

Recunosc că mi-ar plăcea să am corpul Arianei Grande (câți ani are și cât McD a băgat până acum, trebuie să știu!), picioarele lui Taylor Swift și abdomenul… ei, bine, abdomenul meu de acum patru ani, dar aș fi ipocrită să spun că-s obsedată de sănătate, sport, diete. Îmi place să mănânc, mă gândesc la mâncare cam 40% din zi, ador să încerc chestii culinare noi, orice-din-cartofi e perfect pentru mine, sosurile sunt minunate și le-aș închina ode.

Am noroc că nu mă pricep tare bine la gătit și nu am mulți bani, că n-aș mai încăpea în cadrele de pe vlog.

Am ales să scriu azi despre cinci trenduri cel puțin neobișnuite în materie de foodies și viață sănătoasă:

1. cafeaua cu unt. După ce am turnat pe gât azi dimineață un pahar de 250ml de ceai negru și mi s-a făcut mai rău ca unei gravide (greață instant și amețeli), nu mi-am mai putut bea cafeaua, d-apăi să-i mai pun și unt! Nu beți ceai negru/verde pe stomacul gol și nu turnați plantele ca înecatu, că riscați să leșinați. Eu am avut noroc cu tensiunea mică, în general, 9 cu 6 (după cafea). Am luat rapid un calciu lactic și I googled the symptoms, normal :) Untul e adăugat doar pentru un plus de energie.

2. făină din greieri uscați. Exact așa cum auzi, iei un greier, îl usuci, apoi îl presari în aluatul de pizza. Conțin fier și vitamina B12. Dacă află greierii asta… le piere glasul.

3. de cremele de față cu extract de melc știți deja. Au apărut și la noi. Mai nou, îți pui direct melcu pe meclă și-l lași să-ți întindă ridurile.

Pentru alte trenduri zăpăcite, aici.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Tudor Zeicu

    Sincer acum. =)) Tu ti-ai pune un melc pe fata ?

    Nu am inteles niciodata de ce fetele spun : “All for beauty”. :) Chiar orice? :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie