Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

50 de vănătăi lăsate de sexul turbulent

Posted by on 16 January 2014 in De zi cu zi | 7 comments

50 de vănătăi lăsate de sexul turbulent

De când am vlog-ul au apărut în lista de prieteni de pe Facebook tot felul de puști, unii minori, alții prin primii ani de facultate, cu preocupări specifice vârstei.

Și postează puștiulanii mei numai buci, sâni și petreceri. Ce m-a amuzat cel mai tare într-o zi a fost o fotografie cu spatele unuia, plin de zgârieturi, mai în sânge ca o friptură de la MasterChef. Statusul a fost epic: semnele unei partide bune de sex.

good sex

Na, permiteți-mi să intervin. Dacă după o partidă de sex ieși ca după o bătaie cu o mâță turbată sau după o cafteală cu băieții din spatele blocului, te asigur că n-a fost o partidă bună de sex.

Or n-ai făcut tu ceva bine și gagica încerca să scape, or era virgină și tu te-ai avântat ca soldații de la Termopile, or era o sălbatică ce s-a uitat la prea multe filme bazate pe romane ieftine. Or ți-ai tras-o c-un cactus, deci lasă-te de etnobotanice.

Cu cât sunt mai adânci zgârieturile, cu atât a fost mai bun sexul. Băi, tati, ce Cosmopolitane ai citit tu? O fi dat și ea pe Google: bărbaților le place să fie zgâriați în timpul unei partide sexuale, dar nu zice nimeni de gradul de intensitate. Nu-ți înfigi dejtele-n el ca-ntr-o savarină, după trei luni în care n-ai văzut dulciuri.

 În câțiva ani, băieții ăștia o să povestească: Bă, am fost cu una, după ce ne-o trăgeam nu puteam dormi pe spate trei zile! Ce nebună era, să mor eu! 

7 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Ciprian

  yeah, savarină! hăhăhă

 2. Un om normal

  Gandesti marunt, Virginico! :))
  Ia si fute-te tu cate doua minute, cu patura-n cap, ca sa-ti ramana timp sa faci si pe scriitoarea. :)))

 3. Deme

  Well, some people just like it rough… cu legat, zgâriat, muşcat, izbit de pereţi şi vânătăi serioase a doua zi. Cine suntem noi să judecăm? :)

 4. Iulia

  Good sex e cand la sfarsit zici “mai vreau, si tot cu omul asta”. Restul tine de gusturi si mi se par groaznice “retetele garantate” pe care le serveste media.

 5. Coffee

  Nadol daca asta e semnul. N-am nimic pe spate.

 6. Moog

  Eu zic ca pustiu sa zice merci ca nu i-a pus tipa sishu’n jugulara.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie