Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

(A) Concurs de sănătate

Posted by on 20 March 2012 in De zi cu zi | 6 comments

(A) Concurs de sănătate

Poate că ar trebui să încep articolul ăsta cu menţiunea: Atenţie, sunt ipohondră! Deci ştiam bine că dacă mă duc să beneficiez de cele cinci pachete de la Medas din cadrul campaniei Primăvara Medas s-ar putea să ies din cabinetele acelea cu mai multe idei năstruşnice în cap decât am intrat. Deocamdată n-a fost cazul.

Până acum am vizitat cabinetul de reflexoterapie (unde în zece minute m-am relaxat cât pentru o săptămână), cabinetul de nutriţie al domnului Cheţa (unde am avut o surpriză când m-am urcat pe cântar: tot îmi urase cineva să mă îngraş – Mă, s-a îndeplinit!) şi ieri am vizitat-i pe doamna Carmen Chirteş la dermatologie.

Cum în afară de minte, pielea de pe mine îi cea mai importantă, e musai să am grijă de ea. Am vorbit despre cremele ce s-ar potrivi problemelor pielii mele, tratamentul pentru acneea ce mai apare de-a lungul anului, în funcţie de temperatura de afară şi produsele pe care le folosesc, despre tratamentul cu RoAccutane (care nu e aşa de înfricoşător cum mă gândeam eu, dar trebuie să te liniştească un doctor), despre cum influenţează mai mult sau mai puţin alimentaţia felul în care ne arată pielea, despre ticurile astea nenorocite ce te fac să stai mereu cu mâinile pe faţă şi să-ţi deranjezi bacteriile ce se odihnesc pe moaca ta, despre fast-food, anticoncepţionale, fond de ten şi alte lucruri pe care numai femeile le-ar găsi utile.

Mi-a prins bine discuţia ce s-a întins pe mai mult de-o oră şi la final m-am ales cu o reţetă ce va face din tenul meu unul dintre acelea ce pot apărea fără photoshop pe bannere în oraş.

Şi până încerc eu toate serviciile din campanie, vă invit la CONCURS!

Începând de azi puteţi primi gratuit fie o consultatie la o specialitate la alegere, fie o şedinţă de reflexoterapie, fie un detartraj la Clinica Medas din Bucureşti dacă îmi spuneţi în comentarii pentru care dintre aceste servicii optaţi şi de ce (ce probleme întâmpinaţi şi ce aţi vrea să aflaţi, eu pot întreba pentru voi sau o puteţi face chiar dumneavoastră în timpul vizitei).

Anunţ vineri câştigătorii.

6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Alexandra

  Felicitari in primul rand pentru concurs! Si eu sunt genul care crede ca e mai bine sa previi decat sa tratezi, prin urmare controalele regulate sunt un “must”! Mi-as dori mult sa castig un detartraj la Clinica Medas pentru cineva foarte drag mie, un baiat cu un zambet superb, dar care gaseste mereu pretexte sa nu ajunga la medic pentru controlul anual. Are niste dinti super-frumosi, insa le-ar prinde bine o “curatenie de primavara”. Cred ca va iesi din cabinet zambind si mai frumos, ceea ce ar fi cel mai frumos cadou de primavara, atat pentru el, cat si pentru mine!

 2. Bianca

  Draga Anne, eu ma inscriu pentru o sedinta de reflexoterapie. Daca o castig, o transfer direct pe talpa snowboarderului meu favorit, ca sa-i aline efectele platfusului. Mersi, sa ai o zi maxima!

 3. ANA MARIA

  Din proprie experienta tratamentul cu roaccutane este infricosator cu reactii adverse dupa ani.. ai mare grija

 4. Elena Rusu

  Eu sunt o mică egoistă, dar mă gândesc şi la cei din jur, să scape de vaietele mele. Pentru că sunt mai bătrână decât e vârsta-mi, aleg varianta Fiziokinetoterapiei (5 puncte bonus ptr cuvânt), poate cei de la MedAs găsesc mişcările pierdute ale spatelui meu defect.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Linkuri amestecate rău de tot, da’ bune :D | Chinezu - [...] obține la Anne-Marie o consultatie la o specialitate la alegere, fie o şedinţă de reflexoterapie, fie un [...]
 2. Campaniile din blogosfera romaneasca (ultimele doua saptamani) | refresh.ro - [...] In campania Medas au scris Andreea Pietrosel, Ruxandra Predescu, Alina Constantinescu, Raluca Popa, Anne-Marie Chelariu, Andreea Burlacu si Oana…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie