Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Adelina Pestrițu are videoblog

Posted by on 11 May 2015 in De zi cu zi | 0 comments

Adelina Pestrițu are videoblog

Tot mai multă lume își face un vlog. E clar că vlogging-ul e pe val, tot mai multe vedete se îndreaptă spre conținut pe YouTube, fie plătit, fie ca să își poată ține fanii informați, fie din exces de personalitate.

Pe Adelina Pestrițu o știu din lumea mondenă, așa cum ne-a fost prezentată la TV. Fosta mare iubire a lui Vârciu, acum iubita lui Speak, Adelina are apariții sclipicioase, un show de can-can în care joacă un rol de prostuță entuziasmată care-i iese bine.

Am dat din greșeală peste canalul ei de YouTube, deschis în aprilie anul acesta. Un pic peste 11.000 de abonați până acum. Nu știu dacă și-a anunțat noul proiect și la TV, dar pe pagina de Facebook (peste 780K fani) are update-uri constante.

În descrierea EDA Video Blog, autoarea spune că imi doresc sa ne cunoastem mai bine si sa nu va lasati condusi de aparente, am luat decizia de a crea acest video blog. Aici ma veti cunoaste exact asa cum sunt si vom dezbate subiecte diversificate.

Din cele patru clipuri uploadate (două sunt teasere), gagica-i chiar decentă. Respectă și “regulile de bază” ale videoblogging-ului, calitate video/audio, postează constant (a anunțat încă din teaser că din 27 aprilie va urca în fiecare zi de Luni un clip nou) vorbește frumos, coerent, nu e deranjantă, trece de monitor și știe să se facă plăcută.

Aștept să văd ce-a pregătit pentru diseară, îmi doresc să fie un om care vrea să-și arate personalitatea fără limitările impuse de TV și sper să nu fie vreo campanie la mijloc! :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie