Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Adrian Tutu, un consultant financiar, ceva?

Posted by on 28 January 2015 in De zi cu zi | 5 comments

Adrian Tutu, un consultant financiar, ceva?

Știrea zilei clar e aia că Adrian Țuțu, câștigătorul primei ediții a Românii au Talent, a topit toți banii pe care i-a câștigat în 2011 – un pic peste 100.000 de euro.

Puștiul declara atunci, în 2011, că vrea să se termine școala (abandonase în clasa a X-a) și să se înscrie la Conservator. Fast Forward, 2015:

tutu fb

Cred că ar fi avut nevoie de un consultant financiar. Unde-s campaniile de real time marketing când ai nevoie de ele? În secunda doi îl sunam: bună, Adrian! Sunt Xulescu, de la Banca Z. Avem o ofertă pentru tine.

N-o să fiu foarte răutăcioasă și nici nu am săpat după informații legate de situația lui școlară, dar erau 100.000 de euro, tati! Un cont de economii, ceva? :) Și 10.000 dacă punea la ciorap era bine.

Cât despre muzică și planurile lui de-aici: canalul său de YouTube are mai puțini abonați ca Vlog-ul de Marți (și eu n-am apărut niciodată la TV), vizualizări mai multe la clipuri are Tequila, versurile au rămas tot alea clasice, moca, Aloha, oha – piesa Dutie Oleaca, când ai bani e bine, bine sau E primăvară, treaba e clară, să fie veselie, floricele să apară iar de colaborarea cu Nicola aflu abia acum.

Makavelis nu poate trece peste faptul că a pierdut 12.000 de euro, băiatul ăsta a topit de zece ori mai mult. O dată cu expunerea asta mare probabil și-a pierdut din prieteni sau a atras niște personaje dubioase, dar n-avea și el un văr care să-i zică: boss, nu-ți face țâșpe tatuaje, pune și tu niște coco pe-un card.

E nasol când ți se oferă o șansă (în văzul tuturor), prin natura show-ului s-au creat niște așteptări, cum toți suntem pe ochii pe oamenii normali pe care-i face televiziunea vedete, voiai să vezi măcar că Țuțu le-a închis gura celor care i-au contestat victoria.

Dar sunt de acord cu faptul că rap-ul bun nu se face atunci când ești cu buzunarul plin, cum el însuși declară în postarea de pe ‘o rețea de socializare”.

Românii or fi având talent, dar nu mai au bani.

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Mirel BG

  NU merita sa castige inca de la bun inceput dar a castigat datorita povesti care o are nu datorita talentului, daca avea talent il lua cineva sub aripa(okapi, hahaha, etc). Meritau multi altii sa castige, dar deh. ideea este ca figurile l-au costat circa 100.000 de euro si tot un taran a ramas. Mai bine privesti o reclama cu Ghita ciobanul decat sa asculti o melodie de-a lui Tutu.

 2. vanilla

  A colaborat cu Nicola? Nu stiam ,sincer nu am mai auzit de el de cand cu emisiunea dedicata talentelor , ma gandeam ca s-a retras subtil sa puna la punct un plan bine stabilit ca apoi sa sparga topurile … sa arunci tu 120.000 de euro pe niste amarate de haine ,3-4 tatuaje si niste weekend-uri in club … prietene pariez ca nu esti atat de fericit cum declari pe Facebook.

 3. Vicus

  Nu, acu serios, cineva credea ca o sa mai auzim vreodata de baiatul respectiv? Cum a fost el cel mai talentat roman din 2011 o sa ramana un mister antropologic. Ce face el acolo nu are legatura cu muzica, nici macar cu hiphop-ul (care nu e muzica, evident).
  A investit si in muzica din cate vad in clipul caraghios de mai jos:
  1500 lei: Monitoare studio entry-level KRK
  500 lei: controller midi basic
  1200 lei: 2 monitoare LCD
  https://www.youtube.com/watch?v=hfcgRQ2zaR8

 4. Fitziu

  cred ca l-au cam facut Boier Bibescu si baietii de bani :D

 5. StrugaruI

  Adrian Țuțu.. E grav dacă știi că nu ai avut locuință și ai șansa să îți cumperi una, iar tu alegi viața bună…
  Nici nu vreau să mă gândesc ce o fi în mintea lui în momentele astea…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie