Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Alba Mall are promoții, dar nu prea

Posted by on 26 January 2015 in De zi cu zi | 0 comments

Alba Mall are promoții, dar nu prea

Mă duc vineri în Alba Mall, cu o prietenă, să căscăm gura. Încă de la intrare vedem ditamai afișul, mall-ul are ceva promoție în funcție de zodii! Ca orice femeie, ne-am bucurat de horoscop, normal (bine, și de ideea reducerilor).

Ne apropiem, să citim care-i mecanismul: din data de 19 până-n 30 ianuarie, fiecare zi înseamnă o zodie din calendar. Eram în 23, zi repartizată, fujmă de-acilișa, chiar zodiei noastre! Amândouă suntem în zodia Leu. Dans mic de bucurie, ce miracol, ce minune, s-au aliniat planetele, fix reduceri și fix în ziua zodiei noastre, fată!

Reducerile de până la 20% urmau să fie aplicate în TOATE magazinele din mall, după cum scrie, albastru pe negru, în rândul doi, ăla cu font mic. Reduceri la ORICE produs din ORICE magazin din Alba Mall.

reduceri Alba Mall

Na, super, ne zicem. Hai să vedem dacă găsim ceva drăguț. Eu voiam bețișoare parfumate, uleiuri din alea aromate și chiloți (niciodată nu poți avea suficiente perechi de chiloți, zi-mi că nu-i așa!). Intrăm în primul magazin, iau bețișoare, iau uleiuri, iau suport de bețișoare, merg la casă, scot voucher-ul de reduceri colectat la intrare și portofelul. Când vede voucher-ul, vânzătoarea deja începe să se fâstâcească: da, știți, ăsta nu e valabil, noi nu am fost anunțați, nu știm de nimic, nu putem să oferim reducere. Ăhm… nu era nici măcar prima zi de reduceri, să zici că ar fi întârziat patronii cu instruirea, trecuseră patru zile în care putea cineva să le zică Băi, de azi până-n 30 ianuarie băgați și voi un 10% discount, că așa se face-n toată șandramaua.

Plătesc, merg mai departe. Intrăm într-un magazin de căciuli și pălării. Prietena mea probează, găsește o băscuță la 60 de lei, merge să plătească, scoate voucher-ul, aceeași poveste: nu știm, nu am fost anunțați, nu practicăm. Îmi iau și eu o căciulă, merg la casă, scot voucher-ul: știm de promoție, dar la noi nu se aplică.

Am căutat să vorbesc cu un administrator, să întreb la ce folos promoția asta, în TOATE magazinele și la ORICE produs, dacă nimeni n-o aplică. N-am găsit un administrator. Poate citiți, doamnă/domnule și-mi lăsați un comentariu sau mă lămuriți pe mail. De curiozitate întreb, n-ar fi economisit nimeni o avere.

În Alba Mall lucrurile funcționează ca-n România: dreptate pentru toți, mă, dar până la șandramaua mea. Că-n șandramaua mea eu îmi fac discount-ul, și ăla-i zero.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie