Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Antenele mai încearcă un proiect cu vloggeri

Posted by on 1 July 2014 in De zi cu zi | 3 comments

Antenele mai încearcă un proiect cu vloggeri

După ce a încercat colaborarea cu Mickey H, Antena revine cu “prima platformă de star blogging din România”, unde vor scrie: Tequila, Sore, Nicole Cherry, Maxim, Mihai Morar şi Adi Mihăilă. În afară de Tequila, care știu sigură că nu-i blogger, de Maxim și Adi Mihăilă nu am auzit în viața mea.

“Pe 1 iulie lansăm pe zutv.ro prima platformă de Star Blogging din România: despre vacanţă vor scrie Nicole Cherry şi Tequila, despre fashion Sore, despre hit-urile nou apărute Adi Mihailă, eu vin cu propunerile mele muzicale din <Torpedoul lui Morar>, băieţii de la Maxim trebuie doar să-şi facă  selfie-uri şi cu siguranţă fanele vor leşina. Asta e formula de start, dar pe viitor vom aduce şi alte nume, alte staruri. Star Blogging de la zutv.ro este vocea generaţiei tale! Pe 1 iulie începem treaba şi depinde numai de tine să ne faci să  muncim în fiecare zi pe blog şi să-ţi dăm cât mai multă <marfă> de care tu să fii mândru”, spune  Mihai Morar.

Un text scris pentru 13-16 ani, când anunți pe holurile liceului că vine Balul Bobocilor.

Dacă ne amintim bine, Nicole Cherry a avut apariții și-n formatul încercat de Mickey H. cu Bendeac.

Să vedem ce promit bloggerii. Pardon, star bloggerii:

“Pe <Fashion by Sore> de pe zutv.ro o să scriu despre inspiraţia zilei, despre ce mă insipră pe mine de la modă la muzică. Te aştept aici , pe blog, să vorbim, să ne comentăm pentru că eu îţi voi scrie despre ceea ce mă inspiră pe mine, dar aştept să mă inspiri şi tu cu un comentariu”, adaugă Sore.

Numără de câte ori apare cuvântul inspiră și gândește-te cine e lipsit de… inspirație la sinonime.

Asta nu e tot! Stai că am aflat cine-i Maxim. Ăia cu Ale tale, ale taaaale, sărutări criminale! Bun. Au văzut că-n afară sunt Beliebers și Directioners, fanii lor sunt… maximerși!

“Hei, maximerşi, ne-am făcut blog pe zutv.ro. Aici puteţi găsi muulte poze cu noi, impresiile lui Alexandre de la bac, ce cântă Bogdan la duş, ce are Gabriel sub… pălărie, sau ce face Marcus în ziua în care chiar nu cântă. Maximerşi, ne citim pe zutv.ro”.

Adică tot ce puteai găsi dacă puștiulicii ăștia își făceau cont de HI5 sau continuau să-și încarce cu updates conturile de Facebook.

Știu că Tequila făcea provocări pentru ZU de ceva vreme și mă bucur că reușește să monetizeze canalul în care a investit până acum. Și să mai zicem că s-ar îmbina cumva blogging-ul cu vlogging-ul, dacă ești isteț, trăsătură de care Bianca nu duce lipsă.

Conceptul mi se pare dus la extrem, însă: faptul că iei câțiva puștiulici și-i pui să-și scrie jurnalul de vacanță pe-un site cu target, să zicem, discutabil, nu e star-blogging.

But what the heck do I know? Să vedem cât durează și cam care-s rezultatele.

sursa foto: Mihai Stetcu, Antena 1, zutv.ro/news

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. vali

    in 3 luni o să bată vântul, în 9 luni o vor inchide.

  2. Alex

    ii dau mai putin de 3luni.. tequila..maxim .. c`mon

  3. dragos

    decat atat … cine mama ma-sii intra pe blogul asta al tau si cum ajunge aici .. ca eu de 5 minute ma minunez: http://i.imgur.com/iAYc2cl.png

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie