Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Anul video

Posted by on 9 January 2013 in De zi cu zi | 5 comments

Anul video

În 2012 am avut rezoluția aia cu bătutul de poteci. Am călătorit cu blogul. M-a dus la festivaluri și evenimente din țară și sunt recunoscătoare.

2013 o să fie anul video. Mi-am propus să mă țin de asta, să fac câte un video în fiecare weekend și să îl public în timpul săptămânii (nu știu dacă într-o zi anume). Știu doar că o să fie un drum anevoios, că o să am parte de șuturi în fund, strâmbături din nas, comentarii răutăcioase și comparații care mai de care. E inevitabil. Da, o să am și clipuri slabe, da, n-o să intereseze pe toată lumea ce lemne îndrug, dar vreau tare mult să fac asta și, offline, mă simt excelent atunci când fac oamenii să râdă. Asta o să încerc și prin videouri.

Strâng bani să-mi iau și un laptop mai bun (deși nu știu dacă o să se întâmple asta curând), o cameră video și să învăț un program de editare. Le luăm pe rând. Homemade, cu Galaxy-ul, cât de curat pot eu (că știți că nu fac repetiții).

Și pentru că am luat decizia asta, zilele trecute am scormonit youtube-ul după vloggeri și l-am găsit pe super-simpaticul Charlie, care și-a găsit și o iubită tot prin intermediul acestei platforme și-s de vreun an împreună. Bine, în alte părți e mult mai multă agitație cu videobloggerii (deși, o dată cu Tequila, Gaben și Mikey H, începe și la noi) – au diverse convenții și conferințe și meet&greet-uri.

Na, să ne vedem mișto mai spre final de an!

PS: nu, nu renunț deloc la scris, o să fie doar un video pe săptămână și o să-mi chinui neuronul să iasă cât mai bine.

Vă las cu Charlie.

 

I have a girlfriend. Yay! Woopedee-woopedee!

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Andu

    vezi cum faci rost de niste tutoriale lynda pt editare video. Eu mi-am bagat deja nasul in asa ceva si mai ramane sa vad cum abordez partea de continut.

  2. Atti

    Daca ai nevoie de ajutor pe partea de editare video, de sfaturi etc. te ajut cu placere :) Mult noroc, sa fie un serial de succes :)

  3. Dan

    Astept primul episod! Bafta!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Anul acesta… | The Anne-Marie - […] mi-am propus să fie Anul Video. Am reușit să pun, constant, 60 de clipuri (Vlog-ul de Marți, Extra-ul de…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie