Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Apropie-te, nu muşc!

Posted by on 4 March 2011 in De zi cu zi | 10 comments

Unii muşcă de nas, alţii de gât, alţii de obraz. Unii te muşcă de cap, de lobul urechii, de buza de jos, alţii de buca dreaptă.

Nu e ăsta tocmai un subiect de blog, doar că tot mai multe cupluri din jurul meu (în special cele nou formate) practică Marcarea Teritoriului prin înfigerea colţilor în carnea partenerului sexual. Neapărat sexual, că dacă nu-i rost de intercurs, nu sfătuiesc pe nimeni să se înfigă în carnea colegului de masterat sau tipei pe care a scos-o la un 1st date.

Da, purtam şi eu eşarfe şi helance în clasa a … nici nu mai ştiu în ce clasă, aşa de demult era! Băi, Vampire Diaries, din cauza voastră nu mai poate omu avea o aventură în club. Păi cum se duce ea-el acasă la relaţia stabilă cu ditamai vânătaia pe pielea-i suavă?

Pasiune, pasiune, dar de ce să uiţi ventuza? De ce să îi fie lu` ăla marcatu` ruşine să iasă pe stradă după o noapte cu tine? Muşcă, bre, ca şi cum ai muşca din fructul interzis nu dintr-un burger după dietă! Plus că una e să muşti, alta e să îţi uite Dumnezeu limita şi gura care face vid pe carnea mea fragedă. Stai, bre, că nu-s jeleu!

Pe de o parte înţeleg pornirea. Să vadă prietenele lui că e luat. Să vadă ceilalţi băieţi care îi dau târcoale că am capsat-o eu înainte. Să stea departe! Şi să ştii că departe stau. Şi te întreabă dup-aceea acasă ce-i pata aia galben-verde-mov-albastră de pe tine? Ai căzut pe scări?

Plus că şi-aici e discriminare. “Dacă muşcă fata şi îţi lasă semn, e o viperă nenorocită. Dacă te muşcă un EL, păi e un semizeu!”

Muşcă-mă de fund, aşa măcar îmi amintesc de tine ori de câte ori mă aşez undeva.

Aveţi apucături d-astea?

10 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Andra

  :)) Eu refuz sa cred ca Vampire Diaries poate fi o influenta proasta. I mean, Ian Somerhalder, da? :P

 2. Alina Constantinescu

  Din cauza asta a trebuit sa zic la un moment dat ca am cazut la patinoar… In cele mai ciudate pozitii, iti dai seama :))

 3. Andi

  Cum sa nu musti, daca iti place ?!?!?!?
  Dar cu masura, totusi, nu e bine sa ranesti persoana :)

 4. vm

  =))…ce greu e sa justifici anumite “pasteluri violete”, aflate in locuri unde e imposibil sa te lovesti de coltul patului, mesei, biroului etc…:))…mi-a placut articolul tau :))…aa, apropo de fund :)…este locul cel mai greu de invinetit :))…asa se spune :P…>:D<…

 5. jurnalistsportiv

  Bag sama că-ți plac aventurile :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie