Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

M-am apucat de travel vlogging?

Posted by on 10 July 2015 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 1 comment

M-am apucat de travel vlogging?

Salutare! (trebuie să găsesc o altă formulă de salut, mai personală, mai Anne, mai naturală)

În perioada 29 iunie – 7 iulie am fost plecată la bulgari și la turci (nu în concediu sau vacanță, nu), alături de Teo de la Teo`s Kitchen și Psaico, în ClujX. Am stat în Varna și în Istanbul, am filmat mult, am dormit puțin și ne-am întâlnit cu oameni de la care am aflat informații relevante pentru îndeplinirea scopului proiectului CJX – promovăm Clujul ca:
– posibilă Capitală Culturală Europeană în 2021
– Capitala Europeană a Tineretului în 2015
– Destinație turistică

Sunt foarte mulțumită de cele două clipuri (urmează partea a doua de Istanbul) și mă voi strădui să călătoresc cât mai mult, pe viitor, pentru că travel vlogging-ul poate deveni o parte frumoasă și importantă din Vlog-ul de Marți.

Dacă ai 15 minute la dispoziție și vrei să te destinzi un pic, le recomand cu drag (și nu doar pentru că sunt făcute de mine, ci pentru că au ieșit fain și-s muncite).

Mulțumirile mele personale merg către oamenii de la TNT Express România, care ne-au ajutat cu mașina portocalie și combustibil și Orange România, care ne-a dat telefoane (eu am avut un LG G Flex 2) și o ofertă foarte bună de roaming.

Mulțumesc mult pentru vizionare și timpul acordat, dacă ai sugestii care să mă ajute să îmbunătățesc calitatea vlogurilor de călătorie, lasă-mi un comentariu.

CJX.ro este un proiect al bloggerilor clujeni împreună cu Asociaţia “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană” și Federația “Share”, realizat cu sprijinul TNT RomaniaSam Mills DistributionArobs Transilvania SoftwareOrange RomâniaDaisler Print House și Class Fiscal Consulting.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Miva Solutions

    Hei, chiar ți-au ieșit bine! Felicitări! :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie