Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Aș cânta, dar nu mă lasă

Posted by on 4 December 2012 in De zi cu zi | 0 comments

Aș cânta, dar nu mă lasă

Am descoperit karaoke într-a 11a. Bine, eu lălăiam prin casă de când eram mică și toți ziceau să nu mai cânt, că sunt afonă, ca mama, păcat că am așa bună ureche muzicală și prind bine ritmul.

Nu m-am lăsat. Îmi vine să cânt mereu, prind melodii din zbor, îmi place la nebunie muzica, doar că, atunci când deschid gura, e o discrepanță cam mare între ce aud eu între urechi și ce reușesc să redau.

În fine. Am descoperit un bar mic de karaoke în Piatra Neamț și mergeam cam de două ori pe săptămână. La un moment dat eram o mini-vedetă a locului, mă simțeam ca tipele alea în rochii sclipitoare din piano barurile de Chicago. După ce se termina vreun meci, oamenii care rămâneau la bere erau stăpâni pe microfon, cu mine în frunte. Și mi-am făcut prieteni, și eram “a regular” și mă știa patronul și mi-am dus toți prietenii și cunoștințele acolo, până prin anul doi de facultate. Atunci s-a închis.

Am prins curaj și am cântat și la București. Și în Austria, când am mers la schi. Acolo am câștigat un concurs de karaoke și am fost mai fericită decât Bon Jovi când tăți străienzii îmi scandau numele și eu le împărțeam premiul (50 de shoturi de tequila, iuu!).

Și apoi n-am mai cântat. Că de fapt nu pot să cânt așa bine.

Și mă sună zilele trecute cineva să mă invite la Blog n Roll, pe 9 decembrie, un ditamai evenimentul de karaoke pentru bloggeri (înscrieri AICI), organizat de ceva ani (din 2007, auzi!), care adună sute de voci din online care se întrec în It`s my life-uri. Păi dacă vine Andra Zaharia, puteți să nu mai participați, vă zic eu.

Eu nu mă-ncumet, prefer să testez doar aplicația asta de la CAT MUSIC și să lălăi în legea mea în timp ce mă fac că gătesc or ceva. Aplicația rulează pe iOS sau Android, doar că momentan e în public beta și oamenii chiar s-ar bucura de ceva feedback.

Ne vedem coloșa. Eu o să fiu aia care face playback.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie