Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Aş da orice să…

Posted by on 5 September 2011 in De zi cu zi | 4 comments

Să merg în Bora Bora. Absolut MindFuck (citeşte explicaţie AICI). Augustin o să mă certe, ştiu :)

Mie dă-mi o piscină din aceea care se varsă în mare sau o fotografie cu un peisaj exotic sau case frumoase sau mâncăruri fantastice şi ai un punct din oficiu.

Cum Bora Bora e scumpă şi din freelancing în România se trăieşte la limită, nu mă văd prea curând s-o vizitez. Ce sacrificii/compromisuri eŞti în stare să faci ca să îţi vezi un vis îndeplinit? În situaţia asta să sorb un cocktail pe terasa mea privată de pe docul meu privat din Bora Bora mea ideală.

1. te măriţi pe interes?

2. te prostituezi? păcăleşti vreun fraier cu bani?

3. aştepţi şi munceşti pe brânci, dar cu riscul că nu ajungi niciodată.

Cam de tabloid aşa postarea asta, dar având în vedere că nu mă văd în stare să 1 şi 2 şi îmi doresc mult mult mult să ajung acolo, deci 3, dar cu riscuri, dă-mi tu o teoremă, cititorule.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Bogdan C.

  Ar fi multe de zis pornind de la realitate si ajung la folosofii,dar fiind foarte grabit o sa fiu succint!
  E de apreciat si respectat(sincer) punctul 3 ce demonstreaza ca esti o persoana optimista ce crede inca in Romania,ca poti face ceva cu un “cap bun” si multa munca.Totodata ar rezulta ca nu “ti-ai luat-o pe coaja” destul (de la viata in general) cat sa incerci o abordare mai realista pt vremurile pe care le traim respectiv punctele 1 si 2.Ele reprezinta niste “scurtaturi” sau asa cum ai zis si tu poate singurele modalitati de a obtine ce vrei.
  Orice ai alege iti urez succes.Cat despre mine … ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care are astfel de momente de contemplare(sa le zic asa .. )

 2. lupu lica

  Bora Bora e cam departe, recomand Maldive. Eu am fost prin Eximtour care revindeau in Romania excursii TUI. Avionul a costat in jur de 1000$, bilet cumparat din timp, insa zborul nu e din Bucuresti. La banii astia trebuie vacanta de minim 10 zile, cazarea nu e scumpa in raport cu biletul de avion. Daca ai probleme cu umezeala excesiva (gen astm) mai bine stai acasa. E bine de mers in sezonul secetos ca sa nu prinzi ploi non-stop. Nu iti trebuie cine stie ce cazare fancy, bungalourile sunt toate cu vedere la ocean, insulițele sunt ca-n paradis. Poti sa vezi si rasaritul si apusul.

  Dar nu ai parte decat de plaja si scufundari, in rest mai nimic.

  Oricum zic ca nu e bine sa mergi de capul tau acolo, e tara musulmana, fara topless sau alcool, iti trebuie viza cand intri (se da cand ajungi in Male).

  In Bora Bora se merge via State, si iti trebuie viza de la ambasada, desi nu faci decat tranzit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie