Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

(A)Tricourile se asortează cu lacul de unghii?

Posted by on 30 May 2012 in De zi cu zi | 5 comments

(A)Tricourile se asortează cu lacul de unghii?

Neaţa!

Hai că şi-a mai scos soarele nasul dintre nori, iar eu mă aflu iar în situaţia aia tipic femeiască de mă holbez în faţa valizei şi nu mai ştiu ce să pun în ea. O fi soare la Cluj? Îmi iau pulovere? Îmi mai pun câteva tricouri? Oare merită să-mi iau sandalele? Dacă-mi iau sandalele cele noi înseamnă că nu-mi pot face unghiile decât cu o singură culoare. Şi tot aşa :)

Că tot am pomenit despre tricouri: până pe la vreo 16 ani purtam numai negru, verde şi maro. Cât de lălâu se poate. Mda, am mai povestit eu despre băieţeala mea din adolescenţă. De la 16 încolo am dat în patima dungilor. Tricouri şi bluze cu dungi, rochiţe cu dungi, malete cu dungi, chiar şi costumul de baie a fost în dungi! Am pus culoare pe mine pentru prima dată în clasa a 12a. A fost rău, m-am strâmbat, yuck, mama, ce rochie fistichie mi-ai luat! Şi-au început băieţii: că ce bine-ţi stă în roşu, că ce te prinde mov, că câr, că mâr. La facultate m-am curcubeizat, iar acum nu suport să fiu îmbrăcată monocrom sau bicolor. Trei culori pe mine, şi alea cât mai vii!

Şi că tot am vorbit de culori şi de bagaje, ajung şi la ceea ce aveam de comunicat: AVON lansează o gamă de tricouri în parteneriat cu Tina R.  Seria este lansată sub deviza ”Girls Just Wanna Have Fun!” sau ”Colorează-ți fiecare zi de vară!” Ce-i simpatic e că la achiziţionarea fiecărui tricou Avon Colors by TinaR, primeşti cadou un lac de unghii Pro Nail +! (până pe 10 iunie). Le găsiţi în magazinele Tina R sau daţi comandă, că nici nu-s aşa de scumpe.

Mie-mi plac modelele astea două:

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Oana Trif

  La Cluj cam ploua si e destul de frig, deci 1-2 chestii cu maneci lungi ar fi indicate. Da’, daca stai pe toata durata TIFF-ului, ia si tricouri si rochite si sandale, iti zic eu ca se face cald saptamana viitoare. Nu concep altfel :D

 2. Oana Trif

  Pentru 10 zile? Evident! Eu as lua cel putin 2 trollere :))

 3. matei

  Da, e soare la Cluj. Ma rog, cu nori, dar e ok:D

 4. Marian

  Deplasările le-am făcut pe baza prognozei de pe http://www.accuweather.com şi nu am dat greş!
  try it!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Blogging: Campaniile saptamanii 28 mai – 3 iunie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] Avon si Tina R au lansat impreuna o linie de tricouri numita Avon Colors by Tina R. Au scris…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie