Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Best of Vlogs 3

Posted by on 14 September 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Best of Vlogs 3

Salutare și bine v-am găsit la Best of Vlogs (în fiecare Duminică adun într-o postare ce mi-a plăcut, ce mi s-a părut interesant, ce s-a viralizat pe YouTube).

Best of Vlogs 1, Best of Vlogs 2

Săptămâna aceasta am descoperit (cu ajutorul unui urmăritor al Vlog-ului de Marți) o vloggeriță tare interesantă, Beckie0, care suferă de trichotillomania (cei care suferă de acest sindrom își smulg firele de păr din cap), care are o poveste de viață mai puțin veselă ca a noastră:

Alfie (PointlessBlog) – îl urmăresc de peste un an de zile, a fost printre primii cărora le-am dat Subscribe, a avut lansare de carte, The Pointless Book, care a avut parte și de critici, precum veți vedea mai jos:

Un frustrățel de la Vice s-a luat grav de YouTuberi, într-un articol intitulat Vain and Insane: The rise of Britain`s Dickhead Vloggers. Joe are numai complimente pentru cartea lui Alfie:

alfie critica

Fan power strikes back:

alfie aparare

Oh, well.

Mie, personal, mi se pare foarte tare că puștii care au început cu porcărele pe un canal no name de YouTube au muncit, au fost constanți, au devenit profi, au adunat oameni în jurul lor și acum se transformă în antreprenori. E altă lume, se mișcă altfel lucrurile, cred că Joe_Bish ăla de la Vice face cam tot atâția bani ca mine de-i așa de supărat :)

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie