Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Blogger oficial la NexT!

Posted by on 7 March 2012 in De zi cu zi | 0 comments

Blogger oficial la NexT!

Ia uitaţi că s-o adeverit ce-am zis eu la începutul anului. Că Filmul de Piatra o să-mi prindă bine şi că anul ăsta fac pelerinaj artistic la festivalurile de teatru şi film din ţară!

Vă anunţ cu drag şi dor că-s blogger oficial la NexT 2012, festival cu care am crescut ca voluntar încă din 2009. Mi-am făcut prieteni cu care încă rememorez petrecerile zbânţuite cu regizori străini în cluburi faine din Capitală, cu care am dormit în cinematograf, cu care am alergat după una-alta, cu care am decorat săli şi lipit stickere şi filmat şi pregătit şi cărat şi strâns şi râs şi ameţit (de fericire!). În 2009 am făcut chiar câteva bijuterii handmade din lut şi le-am pictat cu simbolurile NexT şi le-am vândut la standul NexT de la Scala.

Ia uitaţi ce moacă aveam!

Şi iată că voluntarii cresc şi ajung mari şi frumoşi şi mai puţin speriaţi şi se înscriu pe lista presei. Eh, eh? :)

Abia aştept să înceapă, să vă ţin la curent cu tot tot tot, să facem interviuri şi să vă zic lucruri de culise, că restul o să le vedeţi şi voi că doar veniţi, nu?

No Comments

Join the conversation and post a comment.

Trackbacks/Pingbacks

  1. O săptămână cu NexT! : The Anne-Marie - [...] Am fost marţea trecută la conferinţa de presă ce anunţa cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie