Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Bună, sunt Anne şi nu sunt repăriţă

Posted by on 17 November 2011 in De zi cu zi | 15 comments

Bună, sunt Anne şi nu sunt repăriţă

Dar am lansat ieri prima mea piesă rap.

Cât am fost PR pentru un label de hip-hop m-a prins un pic şi pe mine toată nebunia asta cu răpăiala ca stil de viaţă, ca modalitate de-a fi extrovertit, mi s-a urcat la cap că-s o dură şi că dacă mă superi vin cu băieţii peste tine! Glumesc, mi-a plăcut foarte mult ce se întâmpla când se puneau băieţii pe compus, îmi plăcea cum îmi vibrau plămânii când sunau boxele, am avut şansa să stau cu emcee talentaţi şi să îi cunosc mai îndeaproape pe Cedry2k (care-i dintre preferaţii mei, lirică +++), Pacha Man, Sişu (nu pun niciun mesaj de eliberare aici, spun doar că-i un tip interesant şi deştept), Dragonu (mare figură, îmi place mult). Stăteam uneori până noaptea târziu şi ascultam beat-uri, îi ascultam pe băieţi cum băgau câte-un freestyle, iar cum eu mereu trebuie să mă bag în seamă cu ceva am zis că mă duc acasă, îmi fac şi eu o strofă şi când mă mai duc la Luca (care ne-a ajutat cu Imnul Petrom şi al cărui Miss PR sunt) o să-i zic să-mi lase şi mie un instrumental să încerc şi eu.

Mi-a plăcut la nebunie ce-am simţit când am intrat prima oară în borcan, iar feedback-ul băieţilor cu care lucram a fost foarte bun. Începusem să fiu altfel atentă la beat-uri, să încep să compun rapid în cap câte ceva, să-mi lucrez un pic flow-ul. Ideal a fost că picam oarecum pe beat, că aveam ceva tupeu, că puteam să fiu altcineva la microfon. Mi-a plăcut la un moment dat când îmi făcusem o strofă pentru mixtape-ul unuia dintre artiştii care veneau să tragă la studio şi le-am cântat-o la “rece”. Ridicaseră sprâncenele a uimire şi păreau foarte mândri de mine.

Din nefericire, când am tras piesa asta pentru Stripes, relaţiile cu majoritatea de la studio se răciseră. Eram foarte supărată când mi-am scris textul. Instrumentalul mi-a permis să “scuip” cam toată furia pe care o adunasem. Înainte să mă apuc să le propun lui David şi Toma să facem Imnul rap al Petrom – Redescoperă România ştiam că pot să duc un pic mai mult.

Mă transform la microfon. Nu vreau să fac carieră din asta. Nu visez la colaborări cu emcee cunoscuţi, dar cât încă mai pot să mă retrag cu un instrumental în căşti pe care să-mi spun oful, ăsta să fie boxul meu. M-am bazat pe prietenii mei bloggeri când am zis că vreau să dau drumul piesei oficial. Stripes o s-o aibă pe album. E bun băiatul ăsta, are timbru, are venin. Şi eu am, încă  mai am. Câţiva dintre apropiaţii mei ascultaseră înainte un preview şi m-au încurajat. Mi-am asumat riscul de-a mă face de rahat, dar voiam foarte mult să demonstrez ceva. Am demonstrat, sper că lecţia a fost învăţată de cei cărora le-a fost adresată. Reacţiile m-au făcut să fiu toată un zâmbet ieri, m-au bucurat foarte mult fiecare mesaj, fiecare DM, fiecare share, fiecare tweet, postările pe bloguri înseamnă un gest enorm pentru mine şi le mulţumesc din suflet lui Răzvan, Chinezu, Ionuţ.

Mereu mi-am dorit cele 15 minute de faimă. Vă mulţumesc că mi le-aţi oferit!

15 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Andra

  Noi ne mandrim cu asa o non-rapperita in blogosfera! Cine mai e ca noi, eh?

 2. Claudia

  Teoretic, ai avut parte doar de 2 minute si 39 de secunde, cat a durat piesa. Asa ca mai ai de unde sa scazi :D

 3. Liviu Ionut

  wow :D
  *nu las comentarii monosilabice, dar acum am ramas fără cuvinte

 4. elena

  boi, felicitari, piesa a fost in premiera pe UZR :D si stripes e foarte tare, cand o sa fiti voi celebrii vreau un interviu pe site pentru mine only!! :)

 5. xonex

  “Mcii astia-s pe margini.. fara pic de sarcini cu toate ca au vagini” ..LOL.

 6. carpo d.

  ce marfa bravo mai anne!!!

 7. anne

  Merci, măi Daniel! :)

 8. Jo

  You never cease to amaze me

 9. Alexandru Hategan

  Felicitari pentru piesa, tine-o tot asa !!!

  Ai incredere in tine si o sa-ti iasa tot ce iti planifici sa faci ! Mult succes in tot ceea ce faci !

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie