Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ca burghezii. Chimie. Crowdbooster

Posted by on 31 August 2011 in De zi cu zi | 13 comments

1. Azi am clacat de dimineaţă. A treia zi consecutiv cu zgomot de bormaşină de mi se zguduie patul. A treia zi de durere consecutivă de cap. Înainte să-mi beau cafeaua? Păi asta nu-i viaţă! Aşa că mi-am luat jucăriile şi m-am mutat la Starbucks. Unde-i AC, jazz şi wifi. Şi cafea! Ca burghezii.

2. Pentru că v-am scris numai întâmplări nefericite din mijloacele de transport în comun (sigur vă amintiţi prima mea călătorie cu 16ele sau cum s-a gândit cineva să se masturbeze în autobuz) azi vă povestesc cum am avut o chimie excelentă cu un fotomodel de 17 ani (atât i-am dat eu). Staţia Roma (ah, dar ce nume predestinat!), ajung în staţie şi mă întâmpină cu un zâmbet un bruneţel ochios. Îmi deschide şi uşa tramvaiului. Eh, se tre jentil! :) Ocheade tot drumul. A venit lângă mine să vorbească la telefon cu… maică-sa cred. Da, acum am ieşit de la casting. Cred că apar în revistă. Bine, frumosule, sper să ne mai vedem pe-aceeaşi rută, eu cobor.

3. Dau cinci invitaţii Crowdbooster, un tool care te ajută să măsori tot felul de… uhm, îs ignorantă dacă zic că-i un fel de ZeliSt Monitor pentru Facebook şi Twitter insides? Cred că da. Mie-mi place că-mi arată la câţi oameni ajung cele mai “bine clasate” twitturi :) Aşa, primele cinci comentarii primesc invitaţie.

Am încheiat transmisiunea (zice Anne sorbind dintr-un frappucino).

13 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. moodoptimizer

  Eu prima!! Eu prima! :D (am ras la punctul 2)

 2. anne

  uhh, un frappucino.
  da da, as vrea sa testez si eu Crowdbooster:)

 3. raluxa

  A mai ramas loc de o invitatie?:)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie