Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Cadouri de Craciun pentru DOAMNA

Posted by on 8 December 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Cadouri de Craciun pentru DOAMNA

Bună! Salut, ce mai faci? Ești stresat? Hai, mă, de ce? Viața e frumoasă! Ah, nu știi ce cadou să-i iei prietenei/soției/partenerei de Crăciun? Auch, da, atunci te înțeleg :) Zeci de idei ai și aici, toate la un click distanță.

Și nu numai că te înțeleg, dar am și câteva propuneri!

1. Set de lenjerie sexy sau un voucher cadou, să și-l aleagă singură, dacă n-ai atâta încredere în gusturile tale. Uite, pe alb, pe roșu, pe negru. 77,99 lei și beneficiați amândoi de el. Știu, sună ca-n revistele alea glossy pentru femei.

2. Un bonsai. Serios. Puteți să aveți împreună grijă de el, îl poate lua la birou, să-i amintească de tine, e un exercițiu bun de cuplu “Hai să avem grijă împreună de ăsta micu”. 130 de lei, livrare acasă, gata cadoul!

bonsai

3. O ședință de relaxare (SPA, masaj) sau o manichiură+pedichiură. Mergi la orice salon (sau la salonul ei preferat), majoritatea oferă acum vouchere cu reduceri de Sărbători. Sună și rezervă unul, fă-i deja o programare când știi că are programul mai liber și gata!

4. Bineînțeles, nu poți da niciodată greș cu un set de cărți (poate știi că așteaptă deja ceva apariții/colecții) și un buchet mare de flori. Humanitas și Polirom au oferte și titluri bune, iar transportul este gratuit.

books and flowers

Bun, te-am rezolvat, toate comenzile se pot face online (în afară de cea cu programarea la salon, dar acolo rezolvi cu un telefon sau o rogi pe prietena ei cea mai bună să te ajute), ai cadou pentru femeia importantă din viața ta și nici n-ai ieșit din casă!

Cu plăcere! :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie