Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Cât de Desperados poate deveni o petrecere?

Posted by on 14 October 2011 in De zi cu zi | 3 comments

Cât de Desperados poate deveni o petrecere?

Mă, nu foarte Desperados. Poate aşa se întâmplă când ai aşteptări foarte mari. Eu m-am holbat toată ziua la aplicaţia aia de Facebook pentru Desperados şi la filmuleţele de pe YouTube, iar petrecerea reală nu a fost chiar aşa: nu socializa toată lumea cu toată lumea, nu se încinsese vreun dans nebun, nu s-a ciocnit bere după bere.

Nu mi-a plăcut: că degeaba ai brăţară VIP dacă nu ai şi o intrare separată, un fel de “Taie Coada!” ca să nu îţi îngheţe nasul până să intri în hala în care deja era frig.

că sonorizarea era foarte proastă. Când o să merg la un eveniment la care să se audă muzica bine? Când?!

că toaletele erau afară, din acelea ecologice, cu un reflector ce-ţi orbea moaca, ca atunci când intri în WC (care NU era luminat) să nu vezi probabil cum îţi tragi pantalonii. Pe bune? Toalete afară? La un party de peste 1000 de oameni care consumă bere?

că fachirul ăla ne-a stropit, pe mine şi pe Corina, cu alcool sau gaz sau ce sufla el acolo să scoată flăcări pe gură

că am stat la coadă să intru la Desperados Police ca să îmi fac poză cu telefonul lui Auraş? Pe bune? Niciun fotograf profesionist? Niciun scenariu? Fetele alea doar stăteau în cuşti şi dansau. Dacă tot am stat la coadă de parcă aşteptam să pup moaştele sfinte măcar să am parte de ceva WoW, să ne ia fetele pe sus, să fie nişte lumini puse în faţă, să te ia la întrebări, să te lege de barele alea. Da, mă ofer party-planner!

Mă plictisisem la un moment dat, colegii bloggeri o tăiaseră pe la casele lor şi i-am luat la întrebări pe băieţii care dansau lângă grupul nostru: Bună, sunt blogger oficial Desperados şi vreau să te întreb de câte beri Desperados ai nevoie ca să te simţi bine? Că păreau să se simtă bine, ei cu ei, acolo :) Unul mi-a zis că de zece. Altul mi-a zis că Mulţimea N, iar altul care trecuse să ciocnească cu mine mi-a zis că băuse cinci.

Nu fac nicio comparaţie cu alte petreceri. Eu mă bucurasem când am văzut pe Norzeatic şi Khidja pe afiş, îmi place ce fac băieţii, iar pe Vexx îl ascult de ceva vreme. Dar nu s-a înţeles nimic din ce ziceau şi uite că review-urile post-eveniment au fost proaste.

Ca şi concept, petrecerea Desperados e o chestie tare. Doar că mamă, cât de bine putea să iasă!

Mulţumesc McCann PR şi dragei de Andra Zaharia pentru invitatia VIP

Mai citiţi despre eveniment la Auraş, Corina, David, Valentin

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Valy

  Ma nu stiu, dar eu am scris: http://valentinbosioc.com/desperados-wild-city-party-sau-cum-am-speriat-bucurestiul/ si la mine chiar s-a terminat misto seara. Pacat ca nu am avut un aparat sa filmez/fotografiez reactiile oamenilor :))

  • anne

   Hai că editez la Cine a mai scris :) Nu zic că The party SUCKED, dar că la câtă reclamă i s-a făcut mă aşteptam să fie Over-The-Top!

 2. Șerban

  Am scris și eu despre eveniment! Mulțumesc! :)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Desperados Party – sălbăticie urbană - [...] petrecere au mai scris: Papen, Anne Marie, Vali, Auras, Corina. Tweet Share this:StumbleUponDiggShareRedditEmailPrint Tags: bere [...]
 2. Wild party, wild world | Pagina personala Marius Matache - [...] bloggeri care sa disemineze informatia: Pandutzu, Auras, Mahmurii, Corina, Serban, Papen, Anne Marie, Vali, Haotik si asta asa, ce am gasit la prima…
 3. Campaniile saptamanii 10-16 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] Tocila, Corina Maria Scheianu, Radu Dumitru, Marius Matache, Dragos Schiopu, Papen, Mahmur.info, Anne Marie Chelariu, Valentin Bosioc si Dana…
 4. Desperados Party – sălbăticie urbană - [...] petrecere au mai scris: Papen, Anne Marie, Vali, Auras, Corina, [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!