Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Cât de mult contează atitudinea

Posted by on 17 December 2012 in De zi cu zi | 4 comments

Cât de mult contează atitudinea

Extreme: bărbaţii frumoşi, dar lipsiţi de orice dâră de atitudine, şi bărbaţii urâţi cu foarte mult sex appeal.

Prima categorie îi cea mai nasoală, şi se aplică şi la femei. Păi să nu mori de ciudă când vezi o minune a naturii că nu e în stare să lege două propoziţii sau că dansează ca lemnul din gard? Când te dai la fotomodelul ăla care se plimbă în chiloţi şi e prost de pică? Când frumuşelul la care te holbezi e timid şi se pierde când îi ceri numărul de telefon? Când tu trebuie să faci şi primul pas şi următorul pas şi poate să ajungi să te aşezi tu în genunchi şi să îi ceri mâna?

VS

Frumuşei amândoi, da? A-ti-tu-di-ne.

Stare materială, statut social, personalitate – cu asta cică atrag bărbaţii care nu-s Brad Pitt femeile care sunt Adriana Lima. Bun, cum nu toată lumea o moştenit conturi prin Elveţia şi nu toţi bărbaţii îs jucători profesionişti de fotbal, unora le mai rămâne personalitatea.

Şi-amu s-o cultivăm. Fetelor, în cele mai nasoale coşmaruri, în ce condiţii v-aţi fi imaginat că l-aţi fi pupat pe tocilarul clasei? Pe tipul ăla cu coşuri şi cu dinţii galbeni? Că doar, vorba ceea, everybody needs somebody sau “şi oamenii urâţi fac copii”. Dacă ar avea un stil vestimentar mai rebel? O căciulă ca Enrique, o geacă de piele? Dacă v-ar lăsa poezii în pupitru? Dacă v-ar presăra drumul spre şcoală cu petale de flori?

Dacă, la reuniunea de liceu, tocilarul clasei vine curăţel, spălăţel, c-o maşină mai de Doamne-ajută şi te invită la dans, galant? Că în anii ăia de batjocură a învăţat că totul e în atitudine.

Woody Allen e primul exemplu de urâţel care a avut parte numai de bunătăţi.

În încheiere, luaţi de-aici capital erotic.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Deme

  Ah, şi dacă vrei să candidezi la Mister World, învaţă naibii engleza aia, că nu e swahili :))

 2. Alice wonders

  You go, girl! Le-ai spus pe limba si pe sufletul meu. Ca, din pacate pentru unele, de aceeasi mutra frumusica te plictisesti la o vreme, dar de mintea si de micile atribute unice ale cuiva… poate nu, ever.

 3. dan

  Foarte tare! Imi place stilul tau, e inteligent si comic ;) A, si cel mai mult imi place ca te “tii” moldoveanca :D foarte bine, face parte din identitatea ta.

 4. Romeo

  Ana n-am vazut om care sa abordeze subiecte mai superficiale si la un mod atat de facil ca tine… ihh… pe bune spui truisme, c’mon… pup n-o lua personal! ;)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie