Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ce am eu mai scump pe lume

Posted by on 24 September 2012 in De zi cu zi | 1 comment

Ce am eu mai scump pe lume

Na, capu` nu mi-l ie niminia, că doar nu-s Moţoc! Şi inima mi-o mai pun la bătaie din când în când, dar nu mi-o downloadează şi virusează nimeni. Cred :) Deci asta-i ce-am eu mai scump pe lume. Plus amintirile, fotografiile, filmuleţele pe care le fac la evenimente din familie, la sărbători, la diverse ieşiri cu prietenii.

Acum, ca să mă mă fac înţeleasă. Nu-s chiar atehnică, adică învăţ destul de rapid dacă mi se explică o dată ce am de făcut şi cum instalez o chestie sau cum urmez nişte paşi, dar îs zăpăcită şi agitată. Mi s-a întâmplat în trecut să apăs pe butonul de “format” şi să şterg toate fotografiile făcute în vacanţă. Iar când aveam primul calculator dădeam OK şi Accept pe toate porcărelele, de venea o dată pe lună un nene să-mi reinstaleze totul, să mă pot juca Tonic Trouble şi Sims.

Apropo de nenea de la IT. De când mă ştiu am un IT Guy. A fost până în clasa a opta nenea Radu de la etajul patru. Sau trei. În fine. Apoi a fost Alex, care s-a cărat în Londra (nu cred că din cauza mea). Acum e Vlad, care mă ajută şi cu blogul. Aici am un comportament tipic feminin: nu merge ceva, pun mâna pe telefon şi mă miorlăi. Mai las câte-un mesaj pe FB şi un DM pe Twitter, să fie, să nu trebuiască.

(acum intrăm vertiginos şi aproape fără legătură în subiect) – şi-am fost, dragii babei, la lansarea Kaspersky 2013, unde ne-o luat mai cu binişorul şi pe noi, aiestea mai… fragile. Mai expuse troienilor. Şi ni s-a explicat frumos că avem un eu digital (şi chiar avem, bre, dacă staţi şi vă gândiţi), pe care, cu noua soluţie Kaspersky, îl putem proteja.

  • Îți protejează confidențialitatea și identitatea digitală
  • Asigură protecția online a copiilor tăi (bwahaha, aţi încurcat-o, viitori vlăstari moldoveneşti, la citit cu voi!)

 Şi-un filmuleţ din ăla “awwwwh”

Ne-o vorbit şi Vlad Petreanu despre cum o fost el furat de hoţii de buzunare pe care îi dibuise că-s hoţi de buzunare şi pe care i-a ţinut sub observaţie o staţie de autobuz, până au coborât şi şi-a dat seama că, de fapt, îl furaseră tot pe el. Şi-am avut un colţ cu fotografii care ne-au fost “furate” de pe conturile de FB şi trebuia să ni le recunoaştem. Ah, şi-un colţ cu amintiri, dulciuri din alea de le luai de la chioşcul şcolii. Tot în ideea de a produce “awwhh”-ul de care vă ziceam. Că un vraf de amintiri suntem toţi.

S-aveţi o săptămână bună!

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Daniel

    Mi se pare a fi o reclama chiar reusita. Felcitari celor de la Kaspersky!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie