Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ceaţă lăptoasă, seară frumoasă

Posted by on 18 November 2012 in De zi cu zi | 0 comments

Ceaţă lăptoasă, seară frumoasă

V-aţi plimbat vreodată prin Cetatea Alba Carolina pe o ceaţă lăptoasă ca-n filmele de groază de la începuturile Hollywoodiene? Pentru că ceaţa nu ne-o lăsat ieri în pace deloc, iar spre seară nu ne mai distingeam om cu persoană, de abia am ajuns la Casa de Cultură pentru recitalul Alexandru Andrieş.

După ce-am auzit prima oară în viaţa mea Cea mai frumoasă zi, live (drept îi că nu prea ştiu eu tare multe piese, dar îmi place asta mult. Ah, şi Trurli! Ah, şi Mi-ai luat inima şi Tăcerile din piept) am intrat backstage şi-am aşteptat să se golească sala. Am luat apoi eu locul artiştilor, la microfon, ca să fac un exerciţiu de imaginaţie. Makavelis a surprins momentul.

Ne-am retras, după ce-am orbecăit prin Cetatea pustie, cu nasurile umezite şi gene din care curgea promoroaca, în Spaţiile Ryma, unde ne aştepta asta:

Un foc în şemineu, vin fiert şi gulaş la cazan. Spaţiu grozav pentru socializare, puteai oricând să ciocneşti o carafă cu Ducu Bertzi. Am vorbit cu Oana de la ForeverFolk (care a văzut peste 100 de concerte folk şi deja interpretează altfel lucrurile), am citit poeziile pe care Augustin le făcea la comandă şi am mai scos nasul în curte, din când în când, ca să ascultăm In dă ghetto de la Plus Noi

Despre concurs puteţi citi la Răzvan, care a făcut un top personal, şi la Chinezu, care ieri a reuşit un live blogging de “mare angajament”, cum el însuşi ar spune.

Seara asta-i grea! Şi de gală. Gala Laureatilor, Adrian Ivanitchi, Florin Sasarman & Alexandru Filip, Ducu Bertzi & Mihai Nenita si No Mads, Paula Seling. Şi nu uitaţi de livestream!

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

Parteneri în organizare: Casa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAsociatia RYMAMuzeul National al Unirii Alba IuliaArt Café Downtown

No Comments

Join the conversation and post a comment.

Trackbacks/Pingbacks

  1. După Ziua de Mâine (II) « Cărți, Muzică, Gânduri și Povești - [...] până aici, am băut o cafea / am împărțit o poveste în zilele ce au trecut și cu: Anne…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie