Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Chilli Burrito Reteta

Posted by on 29 January 2014 in De zi cu zi | 3 comments

Chilli Burrito Reteta

După eșecul cu checul, sau the Chec Eșec (hăhă, ce ungurește sună, checeșec!) am zis că trebuie să revin în bucătărie și să dau pe spate vecinul de apartament.

Așa că m-am apucat aseară să fac un burrito cu chilli, că tot aveam un pachet de lipii ce stăteau degeaba în frigider (târziu am aflat și eu că lipiile trebuie să stea la rece).

dragon

A ieșit bun de tot, dar dacă Daenerys din Game of Thrones mai are nevoie de doi dragoni scuipători de foc, îi găsește la Alba Iulia. Nu, că n-am pus mult chilli, ce-ai?!

Am pus două linguri de ulei de măsline, am călit două cepe roșii și un pic de ceapă verde, împreună cu niște șunculiță de vreo două feluri (am găsit la Kaufland, nu vă dați peste cap, amatoricește iese cu orice, zic eu), apoi am băgat niscai ardei roșu (vreo doi mari), patru roșii (pe care le-am zrobit în blender, că mi-era lene să le tai mărunt), usturoi pisat, condimente (eu am chilli, sare, piper negru, oregano și un pic de rozmarin), sos de roșii (făcut în casă). Am încălzit lipiile, să nu fie rigide, le-am uns cu pastă de brânză cheddar și alt sos de roșii, am pus umplutura aia mare, niște bucățele de cașcaval, le-am învelit frumos și le-am dat un pic la cuptor.

Au ieșit YUM!

 Băiatul ăsta vă arată o rețetă de burrito vegetarian. He is funny, also.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Paul

  Sounds yummy.
  O varianta rapida de gustare rece: lipie, cream cheese (orice fel, tartinabila sa fie si un strop sarata), somon afumat.
  Se ruleaza ca o clatita.

 2. Paul

  Departe de mine acest gand. :)
  Cum mi-e lene sa scriu iar pe blog caut sa postez doar chestii profesionale am zis sa mai derapez pe unde pot in materie de gatit. Nu de alta dar pe vremurile astea (in care din motive de vreme sunt cam limitat in miscari) am petrecut destul de mult timp in bucatarie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie