Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Comunitatea Vlog-ul de Marti

Posted by on 19 November 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Comunitatea Vlog-ul de Marti

În ianuarie fac doi ani de YouTube. Doi ani de când postez constant, în fiecare Marți (cu câteva zile sărite la Crăciun și în vacanța de vară, când am anunțat că iau o mică pauză) câte un clip pe canalul meu de YouTube. În doi ani de zile am ajuns la peste 6.500 de abonați, minim 2.500 de views pe clip și o comunitate frumoasă tare, în creștere.

N-am făcut încă niciun fan meet, dar vreau să mă întâlnesc cu urmăritorii Vlog-ului, pentru că primesc multă dragoste din partea lor și mă susțin și au devenit curioși și e o senzație foarte plăcută.

Multumesc 2

Multumesc 2

 

Multumesc 1

Multumesc 1

 Cea mai mare satisfacție, însă, am avut acum câteva zile, când un urmăritor fidel al clipurilor mele mi-a scris că și-a descoperit pasiunea pentru codat după ce am postat articolul cu Hour of Code. Și, în semn de mulțumire (e flatant ce a făcut copilul ăsta) mi-a făcut un mini-site, bazat pe un cod pe care l-a învățat singur în zilele astea.

Vlad Mihai (12 ani), îmi doresc s-aud de tine în viitor, să îți urmezi pasiunea și să faci lucruri mari, de care să fim mândri cu toții!

vlad mihai

comunitate vlog

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie