Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Concurs: scapă de celulită

Posted by on 4 June 2012 in De zi cu zi | 6 comments

Concurs: scapă de celulită

Săptămâna trecută mi-am lăsat fundul la un salon, ceea ce vă doresc şi vouă :) Să vă explic: am fost la salonul Elos unde am beneficiat de un tratament anticelulitic şi de remodelare corporală cu Velasmooth Pro în valoare de 60 de euro. Timp de jumătate de oră, pe zona aleasă, simţi o senzaţie ca şi cum cineva te ciupeşte prin răsucire şi te şi ventuzează în acelaşi timp. Să vă mai zic că numai vedete se perindă pe-acolo?

Velasmooth Pro este un tratament non-invaziv de reducere a celulitei care combină patru tehnologii diferite: energia optică cu infraroşu, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi forţa mecanică, toate acestea prin intermediul rolelor mecanice. În medie, tratamentul durează în jur de 8 sedinţe (câte două pe săptămână), însă acest număr variază în funcţie de gradul celulitei şi de rezultatele dorite.

Echipamentul VelaSmooth a fost distins cu Premiul Prestige Pierantoni pentru Inovaţie la Conferinţa de Nouvelles Esthetiques în Paris, martie 2008.

Momentul sponsorului fiind gata, vă comunic esenţa. Ofer un tratament cu VelaSmooth la Elos Beauty Center, în valoare de 100 de euro. Concursul durează două săptămâni, iar tot ce trebuie să faceţi este să daţi LIKE paginii de facebook a salonului şi să îmi lăsaţi un comentariu în care îmi spuneţi “Care sunt principiile care acţionează simultan împotriva celulitei, specifice Velasmooth Pro?”, împreună cu un fel de “De ce vreau eu tratamentul ăsta, dragă Anne” :)

Încheiem pe 18 iunie.


6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. iYli

  Draga, Anne, am nevoie de acest tratament, deoarece, combinat cu sportul si cu dieta pe care o tin ma va ajuta sa fiu super model :))
  Ma rog, adica sa mai dau jos alea 5 kg pe care le-am lasat in asteptare acum un an :D
  Iar principiile care acţionează simultan împotriva celulitei, specifice Velasmooth Pro sunt energia optică cu infraroşu, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi forţa mecanică, toate acestea prin intermediul rolelor mecanice. Ma simt ca la scoala cand trebuia “sa raspund in propozitii” nu cu date trunchiate :D

 2. Manolache Elena

  Imi doresc acest tratament deoarece a venit vara si imi doresc foarte mult sa scap de celulita care ma urmareste de ceva timp, sa pot purta costumul de baie fara niciun stres. Printr-o alimentatie sanatoasa si consum adecvat de lichide (nu ar strica nici sportul) impreuna cu tratamentul Velasmooth Prorealizat de profesionisti sigur vor da rezultate.
  Principiile care actioneaza simultan impotriva celulitei, specifice Velasmooth Pro sunt: energia optica infrarorsu, radiofrecventa, bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice.Cele 4 tehnologii lucreaza in felul urmator: radiofrecventa incalzeste dermul,facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosul stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor,iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, prin masarea profunda a pielii.

 3. Catalina

  Trebuie sa recunosc ca am mari probleme cu celulita si desi am incercat mai multe creme, cred ca singura solutie pentru mine ar fi acest gen de tratament. Nici nu prea port fusta vara, tocmai din aceasta cauza. Asa cum am citit din articolul tau, tratamentul Velasmooth Pro combina 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, toate acestea prin intermediul rolelor mecanice.

 4. Paula

  Sunt casatorita de 2 ani si continui sa ma ingrijesc ca in prima zi in care l-am cunoscut pe cel ce urma sa-mi devina sot :) Cred ca un
  tratament anticelulitic şi de remodelare corporală cu Velasmooth Pro m-ar ajuta in “demersul” meu constant de a arata bine pentru mine si pentru el.
  Nu stiam nimic despre Velasmooth Pro inainte de citi articolul de pe blogul tau, am inteles insa ca el combină patru tehnologii diferite: energia optică cu infraroşu, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi forţa mecanică, toate acestea prin intermediul rolelor mecanice.

  O zi frumoasa si succes tuturor! :)

 5. Elena

  Buna Anne. Eu incerc constant sa scap de celulita. Am inceput de ceva timp sa mananc sanatos, bazandu-ma pe fructe si legume. Fac si sport, din pacate insa am o rezistanta foarte scazuta. Am incercat si creme si “retete din batrani”. Insa rezultatele nu se observa foarte mult, cred ca mai degraba reusesc sa opresc formarea in continuare a celulitei, nu sa scap de cea deja existenta. Un tratament la un salon ar fi ideal, insa in momentul asta sau in viitorul apropiat nu mi l-as permite. Si, sincer, m-am saturat sa stau infofolita si in casa pentru ca nu ma simt confortabil in fata prietenului meu. Si m-am saturat sa nu pot sa primesc un compliment gen “arati foarte bine” pentru ca ma simt complexata din cauza celulitei.

  Principiile care acţionează simultan împotriva celulitei, specifice Velasmooth Pro sunt energia optică cu infraroşu, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi forţa mecanică, toate acestea prin intermediul rolelor mecanice.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Blogging: Campaniile saptamanii 28 mai – 3 iunie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] Anne-Marie Chelariu are un concurs in parteneriat cu Elos Beauty.  Trimite prin email. Tweet [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie