Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Copiii teribili de pe YouTube

Posted by on 25 April 2012 in De zi cu zi | 6 comments

Copiii teribili de pe YouTube

În unele nopţi e activitate intensă pe Twitter. E un fel de mIRC pentru copiii mari. Da, uneori o dăm şi-n combinaţii. Da, jucăm şi Trivia, dar nu despre asta e vorba în articolul de azi.

Cum tot deschideam link după link, dau de-un articol la Zoso, care găsise pe youtube o fătucă şi-un băieţel ce făceau succes cu videoblogurile lor. Şi-am dat play şi-am mers din videoblogger în videoblogger şi-am zis Vâââi, păi îi plantaţie d-ăştia mici şi talentaţi!

Mă bucur că unii au precoupări din astea, pentru că generaţia asta de 14-16 suferă clar nişte mutaţii şi nu mă gândeam că face videoblog, ci videochat direct, pentru că amicii mei de joacă din copilărie nu mai au demult activităţi deosebite, că fetele-s măritate sau se întind pe bani prin diverse paturi. Şi că ăştia micii ne închid gura că vin tare din urmă şi mi s-a făcut niţel ruşine de încercările mele personale de vlog când am văzut la ce nivel au dus-o puştii.

Top personal, cu comentarii:

1. Tequila – care la un moment dat îl dă exemplu de videoblogger preferat fix pe prietenul nostru simpatic, Gaben_ro!

Am urmărit vreo jumătate de oră videourile populare şi pare genul de tipă care are mai mulţi prieteni băieţi (ceea ce recomand şi eu, fetele-s, meh, ştiţi şi voi cum sunt fetele), iar băieţii ăştia i-au compus un intro rap care prinde foarte bine. E multă muncă la editare, pare că trage şi destule duble, dar susţinerea colegilor şi prietenilor se simte şi se vede în comentarii.

2. Sosia lui Jeastin Piper. Care zice ceva de hateri aici :) cu cc la Colegii, că tot m-am amuzat în seara cu pricina cu unii dintre ei. Auzi ce pasiuni are dracul ăsta mic şi blond: parkour! Bravo ţie, puştiule!

3. Şi Alex, de care zic unii ce zic c-ar fi plictisitor şi gay, dar băiatu-i clar isteţ şi garantez eu c-o să moară fetele după el în liceu.

Că au un liceu întreg care-i susţine e grozav. Că-s vedete la ei în oraş, în grupul lor de vârstă e de la sine înţeles. Că nu pierd vremea prin scări de bloc e şi mai grozav. Că din joaca asta a lor ies deja oportunităţi e tot ce trebuie.

6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Valy

  Ceva asemanator ziceam si eu pe facebook zilele trecute. Sunt ca ciupercile dupa ploaie. Sa fii vlogger e noul trend la cei cu 12-maxim 16 ani. Pacat insa ca majoritatea se baga in tot felul de parteneriate dubioase cu retele de pe youtube (ei au impresia ca se vor imbogati din asta) si mai pacat ca au inceput sa se copieze ei pe ei. Toti au acelasi format…

  De aici si miile de vizualizari. Cum o ardeam noi pe mIRC sau Hi5 sau cum o ardem pe Twitter, asa o ard ei pe YouTube :-)

 2. Marian

  Giastin Piper urăşte orele de română.

 3. Cristian Voiculescu

  Deci vloggingul chiar este viitorul. Copiii astia sunt dispusi sa invete editare video ca sa aiba succes. Prea ridica stacheta :)

 4. Claudia

  OMG OMG OMG, deci pustoaica zici ca e sormea!!! Si cum vorbeste si cum arata si tot ce-i place! Nu-mi vine sa cred – o fi caracteristici ale pustoaicelor de 14 ani… o sa ii spun ca i-am gasit un double ganger :))

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie