Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Cum e cu oglindirea

Posted by on 11 February 2013 in De zi cu zi | 3 comments

Cum e cu oglindirea

Am trecut în grabă pe lângă geamurile bine lustruite de la Romstal și BCR. Am sărit cu privirea-n sus și peste băltoaca de la trecerea de pietoni. Am ajuns la metrou și nu m-am uitat la mine în timp ce intra în stație și geamurile alea negre sunt perfecte pentru un scurt check-up.

Nici când a intrat în tunel n-am simțit nevoia să mă îndoi de genunchi și să-mi aranjez vreo șuviță or să-mi periez obrajii cu degetele. Apoi am prins un loc și nici în ecranul telefonului nu m-am uitat, cum fac de obicei când e închis, să văd dacă dunga de dermatograf e la fel de dreaptă ca atunci când am plecat acasă.

Am rezistat cu stoicism și atunci când am trecut pe lângă oglinda aia mare de la farmacie, unde te poți holba la tine în voie sau aranja vreo haină. Am lăsat și geamurile mașinilor în pace, și retrovizoarele, de obicei mai trăgeam un ochi, din mers. Iar în supermarket, când am intrat să iau iaurt, chiar nu m-a interesat să ridic ochii către oglinzile raftului.

Pfii, câtă încredere în mine în dimineața asta!

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. nornegru

  Legile lui Murphy spun că în zilele în care eviți oglinda, spanacul, salata sau rujul nu-ți evită dinții din față.

  Așa că precauție!

 2. Ana

  :)))) ai dreptate nornegru! eu de obicei nu ma uit in toate geamurile intalnite pe strada….pt ca nu prea merg pe strada. Nici in oglinda in masina nu ma uit, doar o data pe zi cand ajung la toaleta la munca si atunci cand belesc dintii siguuur zace o bucata de mancare ratacita printre dinti! :)))) Si sa ma vezi atunci ce stau si ma gandesc la cine am ranjit si nu a fost destul de “prieten” incat sa imi spuna dragalas ca am musafiri intre masele?

 3. sfaturiindoi

  Bravo! ai rezistat eroic :)…sa mai faci asa:D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie