Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Cum şi-o făcut moldoveanca cocktail

Posted by on 12 November 2012 in De zi cu zi | 0 comments

Cum şi-o făcut moldoveanca cocktail

Joi seară, în Centrul Vechi, Interbelic a fost ocupat de bloggeriţele care şi-au dat seama că şi-au greşit meseria. Rând pe rând, Corina, Miruna, subsemnata, Andra, Carmen şi Ligia au trecut după tejgheaua barului şi au creat capodopere alcoolice cu lichiorul Chambord. Le puteţi gusta în meniul special, şi anume Chic Cahier, unde găsiţi pagini personalizate care promovează fiecare creaţie.

Eu am mers pe o combinaţie grea: bien sur Chambord cu olecuţ de Cointreau şi niscai uischean bunuţ, cu un strop de bitter şi parfum de portocală. Dark New York Nights i-o rămas numele.

Iar asta puteţi face şi voi, doamnelor, pentru că, începând din 15 noiembrie, în fiecare joi, între 18:00 şi 20:00, Chambord te invită împreună cu prietenele tale la Interbelic – cel mai bun cocktail bar din Bucureşti – să vă petreceţi seara în cel mai chic şi fun mod, preparând un cocktail original, cu ingredientele preferate. “Inventatoarea” cocktailului cel mai comandat în bar timp de o lună câştigă o întrevedere cu parfumierul Alexandra Paven (Createur 5 d’Emotions).

Trebuie să vă anunţ că barmanii sunt extrem de simpatici, unul dintre ei aducea a gangster din filmele cu Naşul, muzica a fost excelentă, iar conceptul de eveniment e de apreciat.

Deci zic că fac bine?

No Comments

Join the conversation and post a comment.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chic Chambord | Andra Zaharia - [...] Dacă nu mă credeți pe cuvânt, iată cât de mult i-a plăcut și lui Anne-Marie și lui Carmen. #gallery-1…
  2. Va invit la un cocktail! - [...] ca, atunci cand Anne m-a invitat la o sesiune de preparat cocktailuri marca Chambord, pentru bloggerite – si [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie