Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Curatenie in casa

Posted by on 7 October 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Curatenie in casa

Am un fel de fobie de germeni. De fapt e o obsesie pentru lipsa lor :) Nu știu dacă la nivel din ăla îngrijorător, adică nu car o sticlă de spray antibacterian după mine oriunde mă duc, dar când e vorba de parchet, prosoape, chiuvetă, vas de toaletă, bucătărie, vase, bureți de vase s-a terminat șmecheria.

Am oroare de microbii invizibili care se cuibăresc în sacul aspiratorului și parcă-i văd cum execută un dans triumfător pe covorul din sufragerie. Ugh!

Covorașul de pe hol (ăla pe care tot calci încălțat când intri și ieși din casă) adăpostește mii de bacterii (ciuperci, cum le zic și eu râde colegul de apartament de mine că nu umblu desculță pe hol, ca să nu fac ciuperci) are nevoie de o săpuneală zdravănă din când în când. Eu l-am dus la o spălătorie chimică vara asta și sper că și-au făcut oamenii ăia bine treaba.

Pentru că e depozitat prost, fierul meu de călcat a prins un fel de… crustă :) Yuck, știu. Ceva praf cu un fel de rugină, dar am înțeles că se curăță bine cu oțet și bicarbonat. Eu nu-mi calc hainele, așa m-am obișnuit de la facultate, dar bărbatul mai are ceva cămăși pe care trebuie să i le netezesc din când în când.

fier calcat

Telecomanda are și ea praf și e lipicioasă? Nu vrei să știi câți germeni fac șpagatul printre butoanele alea! Curăț-o după metoda asta.

 Suportul de periuțe de dinți ar fi al treilea cel mai scârbos lucru din casă. Adună tot felul de bacterii și are un miros neplăcut dacă uiți să-l cureți.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie