Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Dacă Dr. Love ar fi moldovean

Posted by on 29 August 2012 in Vlog-ul de Marți | 5 comments

Dacă Dr. Love ar fi moldovean

Concepţia absolut tâmpită din zilele noastre e că dacă îţi place de cineva trebuie să taci mâlc şi să-ţi fie ruşine că eşti capabil de-asemenea netrebnicie. Valabil pentru ambele sexe.

Din momentul în care ai pus ochii ăia de viţel îndrăgostit e de datoria ta să întrebi în stânga şi-n dreapta care-s regulile jocului. Îi jocul ăla pe care l-au inventat nişte netrebnici înaintea ta, incapabili fiind să-şi exprime fără ocoliş simţămintele. Un joc obositor, adaptabil, care te scoate din sărite.

Revenind: jocul. Doamne fereşte să te duci chitit la domnişorul şi să zici: “Salut. Scuze, mă holbez la tine de jumătate de oră. Vreau doar să ştiu cum te cheamă”. Dacă te ia brusc durerea de cap sau te trezeşti că te împiedici or ai junghiuri în inimă, astea-i bătaia cu pietre pe care o meriţi pentru îndrăzneală. N-ai fost în stare să-ţi maschezi atracţia, n-ai fost în stare să aştepţi o mie de zile până să dai sms-ul ăla complet dezinteresat cu “Ne vedem la cinci, te pup”, la care ţi se răspunde “?” şi căruia îi dai reply cu “Scuzeee, nu era pentru tine”, dar zâmbeşti fericit că gagica încă mai trăieşte şi că v-aţi dat primele mesaje.

Eu îmi asum faptul că-s o ciudată care cere ce vrea şi n-ai decât să ascunzi bărbaţii şi să evacuezi cetatea, eu îs chitită s-o cuceresc!

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. SfârâYaK

    Numa’ gura de tine. Și s-ar părea că-ți ajunge :)

  2. Dragos Geornoiu

    Nu stiu cat de mult merge la grupurile de baieti treaba aia de care zici tu, in grupul meu e chiar invers. “Du-te ba si fa si tu ceva, ca n-oi vrea sa vina ea de nebuna la tine, te gasisi tu Fat-Frumos..” :))

  3. Iris

    Asta cu tare in tastura e buna:)), ca face to face sub putine presiune si cei tare se face moale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie