Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Dar să nu-mi iei niciodată… Internetul!

Posted by on 20 June 2012 in De zi cu zi | 6 comments

Dar să nu-mi iei niciodată… Internetul!

Poţi să-mi iei tot ce-am mai bun pe lume, poţi să-mi iei apa caldă sau gazul, de vrei

Poţi să mă laşi singură într-un loc anume, dacă o să am Twitter şi FB, să vorbesc cu ai mei

Dar să nu-mi iei niciodată… Internetul! Dar să nu-mi iei niciodată… Internetul!

Ieri, după ce-am venit tătă lipicioasă şi topchită după două mijloace de transport în comun schimbate, am intrat în duş, în speranţa că ţârâiala aia de pe ţeava cu apă caldă care mă ţine de câteva zile bune în şah s-ar fi transformat în jetul câlâu de care aveam nevoie să-mi spăl şi eu pleata fără să se şiclească. Dară nu! Nu, nu, nu, păi de ce? De ce să ai parte de un duş omenesc în timpul verii? Că doar nu dai un ban şi stai pi şientru, la strada mare, ca să te speli la lighean, nu?

Urc tătă nervozată la administrator, care mi-o trânteşte p-aia dreaptă: “dacă ei nu plăteşte, suferim toţi”. Mai ales eu, care sufăr rău când aud asemenea dezacorduri, dar suferinţa mea “gramaticală” a fost surclasată de suferinţa că o lună de zile mă spăl cu apă rece. Restanţe în bloc. Mă rog.

Mă spăl eu binişor cu ibricul şi dau să intru pe Internet, să mă plâng, normal. Şoc şi groază, Internet IOC! Ei, asta da comedie! Toate ca toate, dar mie când îmi iei Internetul e jale. E ca şi cum îi pui sechestru agricultorului pe ogor. E ca şi cum îi iei calculatorul matematicianului. Sau fluierul poliţistului. Sau oala gospodinei. Sau freza dentistului. Sau… în fine, dacă am Internet trece mai repede luna asta în care fac duşuri nemţeşti.

Amu alegeţi şi voi: apă caldă sau Facebook? :)

6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Ciprian

  Conform unor studii, o mare parte a barbatilor prefera femeile curate in detrimentul celor cu o conexiune la internet.

 2. Ciprian

  Si daca nu ma insel, e valabila si vițăvercea. Deci apa sa fie

 3. Claudia

  De unde ai scos-o pe asta cu dusurile nemtesti? Proaspat intoarsa de pe meleaguri (perfect asezate la dunga) nemtesti, raportez ca apa lor e fierbinte si presiunea constanta :) Deci astea sunt clar doar dusuri romanesti – alea in care e doar apa rece, asa ca oamenii aleg sa nu se mai spele deloc. Zi ca nu-i asa :))

 4. Claudia

  PS. As alege internetul la orice clipa. Am tot facut dusuri cu apa rece, in afara de o anexita sau o sinuzita nu se intampla nimic. Pe cand fara interneti…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie