Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

De mâine mă mut la Cluj!

Posted by on 31 May 2012 in De zi cu zi | 1 comment

De mâine mă mut la Cluj!

Pentru că plecăm la TIFF! Eu o să fiu pentru prima oară la Cluj şi pentru prima oară la TIFF, unde mă aşteaptă filme noi, oameni noi şi locuri noi de explorat!

Sunt entuziasmată, mă ştiţi că intru-n fibrilaţii în perioadă festivalieră. Dintre zecile de mail-uri primite de la echipa de comunicare TIFF, am reţinut că la Transilvania Talent Lab (adică 18 norocoşi ce-or să înveţe de la cei mai grei din industrie) vine producătorul câtorva dintre filmele lui Stanley Kubrick – Jan Harlan. Că, începând de anul acesta, producătorul Bobby Păunescu și Festivalul Internațional de Film Transilvania, în parteneriat cu Institutul Cultural Român din New York și Film Society of Lincoln Center vor acorda Bursa Alex. Leo Șerban. Că o să avem pentru destrăbălare şi networking Casa TIFF, că o să avem şi Tiff music night – şi stai că încă n-am apucat să mă uit pe programul de filme!

Fiind primul an, ne-am gândit să nu mergem neînsoţite (eu şi Korina) şi luăm mascote cu noi! MarmoTIFF şi UrsuTIFF vor fi mereu cu noi, vor face cunoştinţă cu oamenii pe care ne vom dori noi să-i cunoaştem, vor viziona filme, se vor trage-n poze.

Iar eu sunt aici ca să vă povestesc ce văd, ce aud, ce simt şi, fiţi pe fază, vă aşteaptă în zilele următoare şi-un concurs, astfel încât aveţi chiar voi şansa de-a ajunge şi-a petrece cu noi la TIFF!

Let the journey begin!

MarmoTIFF şi UrsuTIFF gata de festival!

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Marian

    Se zice “Cluuuj”! :D
    Dacă foloseşti GoogleMaps pe telefon vei avea o grămadă de sugestii interesante în Cluuj.
    Ori, de ce nu? – http://www.tvdece.ro/de-la-dunare-la-feleac/. Să ai parte de soare! (vezi Accuweather!)
    Toate bune!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cine TIFF-ul o iubit/ Din Moldova o venit | TIFF Blog - [...] Citeşte continuarea acestui post pe theannemarie.ro. [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie