Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

#DearME – scrisoare pentru Anne de acum 10 ani

Posted by on 6 March 2015 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 2 comments

#DearME – scrisoare pentru Anne de acum 10 ani

Acesta este primul clip #DearMe România. #DearMe este o campanie inițiată de YouTube cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii și urmărește răspândirea unor mesaje pozitive și a sfaturilor de viață pentru tinere.

Fie că ai probleme cu acneea, probleme în dragoste, emoții la școală, stări de anxietate, gânduri cu privire la viitor, nesiguranță, idei negative despre corpul tău, videobloggerițele implicate în campania #DearMe sigur au sfaturi pentru fete, adolescente, tinere, care să te ajute.


Campania este voluntară, nu sponsorizată și sper să începem și în România mișcarea.

În #ExtrauldeVineri povestesc despre câteva din problemele mele din adolescență, de la suferințele din dragoste la problemele de la școală, de la percepția propriului corp și faptul că eram slabă și fără sâni la activitățile care m-au ajutat să evoluez.

Pun un clip in fiecare Marți și uneori și Vinerea, așa că dacă nu ești deja abonat, dă click aici și hai să ne împrietenim https://www.youtube.com/user/msannegreen?sub_confirmation=1

Ne vedem pe pagina de Facebook a Vlog-ului de Marți: https://www.facebook.com/annevlog, pe Instagram http://instagram.com/the_annemarie

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Elena m.

    Lenjeria de pat e de la ikea?
    (Fiecare cu ce-l doare :-))

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie