Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Diferența dintre sexy și nu prea.

Posted by on 4 December 2012 in De zi cu zi | 13 comments

Diferența dintre sexy și nu prea.

Oare când o să facă femeile diferența între sexy și regină pe traseu? Când bărbații n-o să le mai alimenteze prostia.

Nu, iubita, cârpișoara ceea aia sclipicioasă de pe tine nu e sexy, cu toate că el zice așa. Probabil că la un moment dat orice vaginuț e sexy (ce-ați făcut ochii ăștia mari? Am zis ceva aiurea-n post?),  atât timp cât e umblător și nesupravegheat.

Nu, iubita, ăia care ți-o dat like la poza al cărei status e: “Și spăticu!” nu te vor lua veci de nevastă. În fine, dacă ăsta e scopul tău în viață. Ăia n-o să danseze cu tine Lady in Red și n-o să-ți pună suav mâna pe “spăticu”, ci o să te scoată rapid din cârpișoară. Și nu, nu o să stea răbdători să termini și matale, ca o doamnă, ci o să zică “Ești prea sexy și n-am putut să mă abțin”.

Nu, iubita, pielea aia prăjită în prea multe raze artificiale nu e sexy, cu toate că el o să îți zică asta. Și sprâncenele alea pe care ți le urci până la mijlocul frunții de zici că ești mirată tot timpul, nici ele nu-s prea sexy. Și nici genele celea cu care ai putea să ștergi praful când te ridici după cafea, pe raft. Și mai ales gheruțele alea de trigișoară, ui, că sexy îs!

Așa că, băieți, eu vă înțeleg când le îmbuibați capul primatelor cu tot felul de remarce, care mai de care mai flatante. Dacă îi zici buzatei că e sexy, îi gata! Dar stricați piața, domnilor. Li se urcă la cap pocnitoarelor. Eu știu că dumneavoastră puteți aprecia frumusețea adevărată, dar mai trebuie să scăpați câte un “Ejti sooper, poop” din când în când, nu?

13 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Makavelis

  femeile proaste is facute ca sa profite barbatii de ele. E nevoie de naive, superficiale, nasoale, curve si alte genuri de care se poate profita. Exista intotdeauna clienti pentru o astfel de marfa

  • anne

   De proaste e nevoie, de acord cu tine, dar când văd că domni cu ceva neuroni se preteaza la a complimenta primate doar ca să le încălzească patul, meh.

 2. Dan Pandrea

  Cred ca te adresezi unui public care nu te citeste.

 3. Cata

  Barkin’ at the wrong tree, ma cherie :) Aia cărora le-ar prinde bine textul ăsta sunt genul care agaţă cu celebra frază “ce face fetele, linge îngheţăţi?” :D

  • anne

   Nu, mă, Cătă.
   Eu vreau să îi cert oleacă pe bărbații deștepți care fac porcărele ca să bage ceva idiot în pat.
   Ai făcut tu o rimă cu tree și cherie :)

 4. ioana

  barbatii destepti sau mai putin destepti care complimenteaza caprioarele pentru a le’o pune si atatica nu stiu daca trebuie neaparat condamnati .. si “ejti sooooper! muah” face parte din categoria barbati mai putin destepti :) cred eu ..
  ceea ce pe mine ma enerveaza groaznic e ca atunci cand se intampla (si se intampla foarte rar) sa deschid televizorul vad exact genul asta de gagici .. si asta e exemplul ‘promovat’ de multe din televisiunile din romania.. pisi cu sprancene tatuate pana la jumatatea fruntii, decolteul de prost gust (pentru ca da! exista si cel de bun gust!), botul ofuscat si usor in exterior, bronzul “m’am nascut in solar” si tot asa..

  si atunci .. daca ala e “sexy’ul” promovat .. ele , cele care daca nu sunt la solar, la manichiura, sau la cafea cu pisi2 stau sigur in fata televizorului, ce fel de sexy sa adopte?

  de fiecare data cand ‘te’ citesc imi vine cheful de scris (dar nu e pentru toata lumea) .. tura asta scriu pentru ca uneori si eu stau sa ma gandesc .. ce dracu poate sa ti se para sexy tie, ca femeie, la unghiile alea de 2 lei, lungi, ascutite si cu pietricica aia in colt ca sa luceasca asa ‘oleaca’.. sau tie ca barbat ..? nu’ti vine sa razi cand o vezi ca nu poate sa scrie mesaje din cauza ungiilor?

  si mai mult decat sexy cred ca e vorba de feminitate .. sau mai bine zis de lipsa ei..

  oricum, Anne .. felicitari!

 5. Ovidiu Dănănae

  acoperi subiecte de cancan cu ton de nefrecventată

 6. Ovidiu Dănănae

  nu generaliza aiurea, vorbeam de tine.

 7. Daniel

  “remarci”, nu “remarce”

  se vede cat le stai in biblioteca :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie