Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Distracţia de weekend

Posted by on 25 June 2012 in De zi cu zi | 4 comments

Distracţia de weekend

Când ascult Patrice nu prea ai ce-mi face ca să mă faci atentă la tine. Sâmbătă seara l-am ascultat a treia oară live, şi-am respirat la juma de metru de el (la un moment dat mi-a dat şi prosopul lui, că prea mă agitasem pe-acolo), cu zâmbetul larg pe faţă, cu inima mare şi cu mâinile pe sus. Pentru mine e artistul complet şi omul-minune. Mereu un cuvânt bun, mereu te ia în braţe cu drag şi te binecuvântează. Am fost la toate cele trei concerte pe care le-a susţinut la noi şi am un traseu de fan fidel. L-am descoperit în clasa a şaptea (se asculta în trupa de teatru) şi nu m-aş fi gândit niciodată că ajungem să ne îmbrăţişăm, să stăm de vorbă şi să mă distrez cu cei din band.

Cu toate că la concerte muzica lui îmi spune să închid ochii, mi-e greu să nu-i ţin deschişi şi să-l privesc cum se bucură de fiecare moment alături de noi, de public, de sunetul chitării sale şi de energia din jur.

La Patrice nu am făcut fotografii, am vrut să fie primul concert pe care să-l văd prin ochii mei, nu cu lentile în faţă. Tindem să ne concentrăm mai mult pe captură decât pe trăire.

_______________________________________________________________________________________________

 

Şi-apoi a fost asta:

La voi cum a trecut weekendul?

 

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Laura

  Minunat concertul Patrice, intr-adevar. Ar fi fost si mai si daca minunatia nu era umbrita de hotia celor de la Barletto:)
  Te pup

  • anne

   Citisem la tine pe fb in aceeasi zi ca erai la piscina si te plangeai de chelneri :) Si cand m-a lasat taxiul si vad Barletto eram Oh-Oh!
   Saptamana buna, Laura!

 2. laura

  toate bune si frumoase pana ajungeai la bar, ca doar na erai la party vroiai si tu ceva de baut ca tot omu, nu? daaa, dar baietii smecheri de la bar iti luau banii din mana si apoi nu mai dadeau restul. aaadica, dupa ce de 2 ori mi-a zis ca-mi ramne dator 1 leu-am inteles, am zambit-dar a 3 oara mi-a luat 1 milion din mana si pt ca am indraznit sa comnad 2 pahare de vodka a zis ca sigur nu mai vreau 70 de lei inapoi-palaria jos pt club barleto

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie