Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Domnișoara și Săliștii

Posted by on 1 July 2011 in De zi cu zi | 2 comments

Bagaje. Nu multe, I travel light :) Metrou. Geaca de piele, ochelarii de preludiu de film porno (mulțumesc fanilor pentru nickname:) ), geantă și rucsac. Mâini ocupate, căști în urechi, EVE – bitchin` – attitude – read my lips STAY OUT. Trei săliști lângă mine. Pă Filaj. La Obor. Ieșiti de la sala de la Obor, BOS. Cu un singur S (Bucur Obor Sala).

Opresc muzica. Povești de atras atenția. Cât au tras de dimineață. Cum a fost la concurs, cum l-au speriat pe ăla. Pac, întind un picior, ah, mi s-a pus un crâncel din ăla. O crampă musculară. Caută cu privirea ceva compasiune la domnișoara. Ain`t gettin` it. Ah, dar tatuaju ăla l-o fi văzut domnișoara? L-a văzut, daaaa, l-a văzut când te-ai încordat între barele de la metrou ca să scapi de alt crâncel :) În fine, vine vagonul, intrăm.

Domnișoara își caută ca o căprioară speriată un loc ferit. Săliștii după ea. “Hai să stăm aici, o păzim și pe domnișoara”. Mdaaaa, minunat. Pun muzica. Opresc muzica. Da, sunt curioasă. Se agitau prea mult acolo. Unul povestea cum s-a c&*^t pe el unul mai mic când s-a încordat uiteee-așaaaaa. Diseară mergem la sală pe la 6 juma, da? Da, da, cor de săliști. Ceva cu 30 de kile pe două scaune.

Chaules :)

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Carolina

    Mi-a placut! :)))

  2. Gaby

    BOS= Bucur Obor Supermarket :D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie