Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Două clipuri de campanie

Posted by on 14 October 2014 in De zi cu zi | 7 comments

Două clipuri de campanie

Salutare! Las clipurile astea două aici, nu uitați să ieșiți la vot pe 2 noiembrie!

Doamna aia blondă din primul cadru ne vorbește ca la clasa întâi. Bunăăăă! Enjoy!

Ce imagine de doamna poporului, cum se îmbrățișează ea cu omul de rând, cum cântă romanțe, cum face exerciții de dicție, jucăușa de ea!


Că tot ne plac mult comparațiile. Luați de comparați, cetățeni!

7 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Larisa

  WTF?! Nu sufăr pe niciunul, dar ce comparaţie e asta? Videoclipul cu Udrea nu este pentru cei care înţeleg că aşa face ea campanie. Femeia face caterincă în privat cu Ruxandra, asta filmează şi publică, chiar dacă ar fi totul extra-mega-regizat, tot nu poţi socoti acest material ca fiind un etalon pentru campania Elenei.

  Mi se pare o comparaţie superficială şi nefondată. E ca şi cum tu ai pune bloopers de la un vlog şi eu ţi-aş face reclamă proastă ca şi cum tot ce apare acolo ar fi ceva serios.

  • anne

   Toata campania Elenei Udrea mi se pare superficială și nefondată. În costum de asistentă și BUNĂ pentru România.
   Iar acele bloopers (regizate, da) fac parte din campanie, că doar de aia le-a urcat Ruxandra pe YT, nu ca să arate ce bune prietene-s ele și ce se mai ditrează pe drumurile țării.
   Să fim serioși.

   • Larisa

    Astea sunt argumentele tale? “Costum de asistentă şi bună pentru România” sunt argumentele pentru care tu consideri campania Elenei Udrea superficială şi nefondată?

    Păi pe vânzătorul de copii în ce-l vezi îmbrăcat în campanie? În roz, mă rog?! Sau pe el vine mai bine albul şi … ?

    PS – Klaus, PURITATEA ABSOLUTĂ, neASISTENT?!

    PS2 – E deranjant să văd oameni de la care am pretenţii că susţine pe cineva într-o campanie uluitor de mizeră şi care va avea un deznodământ deosebit de trist, indiferent că iese pinocchio sau vânzătorul de copii. Blonda nu are şanse. Să fim serioşi.

    • anne

     N-am spus de Iohannis că ar fi puritatea absolută și nici nu aștept un tămăduitor, aleg răul cel mai mic. Plus că, într-adeăr, Udrea mi-e antipatică rău.
     E clar că susținem persoane diferite și nu e nimic anormal în asta.

     • Larisa

      Eu nu susţin pe nimeni. Ştiu doar că în turul 2 îl voi vota pe Monta NUMAI ŞI NUMAI dacă va concura cu Kelemen Hunor, în rest cu oricine altcineva.

      Iar în cazul probabil în care va fi Klaus, nu voi considera că am ales răul mai puţin rău, ci că am ales împotriva catastrofei. Pentru că deranj va fi oricum.

 2. carmen

  eu ma duc la vot in turul 2 sa nu iasa ponta. in rest nu ma intereseaza nimic. dar “acestea pot parea vorbe goale, dar nu sunt, credeti-ma”. A? numai vorbe goala a zis, fara nimic concret.

  Cineva ar trebui sa le faca textele mai bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie