Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Două scurte. Una de la Dr. Love

Posted by on 22 November 2012 in De zi cu zi | 0 comments

Două scurte. Una de la Dr. Love

Mă, de fiecare dată când mă mănâncă mintea și mă iau la trântă cu viitorul scot niște porcării agreabile, în agitația mea.

Și cum în mintea mea îi tăt un balamuc plutitor, am vreo câteva idei pe care vreau să le pun icișa, cu liniuță.

– mie îmi place când femeile îmi fac complimente. Parol, nu alea două pe care le cunosc binișor și în care am încredere, ci alea care nu știu nimic despre mine și cel mult suntem prietene pe facebook de ceva luni (adică mi-au dat câteva likeuri, îmi citesc blogul, lasă comentarii). De la astea vine cea mai mare apreciere, zic eu. Adică îmi confirmă că impresia pe care o las omului e aia de fată faină, om bun, sensibil, isteț. Și mă validează. Și eu am nevoie de validare. Și tu ai nevoie de validare, dar te dai că ți se fâlfâie mai tare ca pelerina lui Batman. În fine. Fetele astea nu vor nic, lasă doar un mesaj privat în care zic ce cred, nu mă cheamă la cafele, nu îmi cer chestii, nu mă întreabă unde lucrez, ce fac, cum fac. Și-i drăguț.

Or poate de aia:

– m-o mâncat codița și-am citit un articol pe oprah.com. Amu, nu-i mare problemă, că am reținut ceva interesant. Bre, de când e o ruşine faptul că ai o nevoie? Ești răcit, vai mama ta? Ai nevoie de cineva să te mângâie pe cap și să îți facă supă, normal. Dacă ai un iubit, ai nevoie de el. Dacă ești supărată că nu ți-a ieșit nu știu ce brief la birou, ai nevoie să îți sufle cineva în cornițe. Olecuț, nu mult. Și da, de multe ori, tot iubitul e ăla. Și ce-i așa de rău să-i zici omului: No, am nevoie de tine. Nu, mai bine facem nițeluș pe noi şi nu sunăm, că poate zice societatea că ești needy or poate crede ăla că ești needy or papuci în pod. Și escaladăm un conflict cu agresivitate, că eu îs supărată, dar nu am voie să zic că îs supărată și nici nevoie mea de atenție or de prezență nu e satisfăcută și răbufnesc că tu mă suni ca un fluturaş. Băi, am nevoie de mai mult procent din prezenţa ta în viaţa mea. Aşa de înfricoşător e?

Păi tu dacă-mi zici că ai mare nevoie de mine în viaţa ta păi mă responsabilizează cumplit. Sau o fi instinctul matern, dracu ştie.

Că dacă am o nevoie nu înseamnă că sunt slab, înseamnă că sunt om.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie