Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

(A) Drace, cred că te iubesc!

Posted by on 25 February 2012 in De zi cu zi | 4 comments

(A) Drace, cred că te iubesc!

Cică 1 din 2 români iubesc în secret.

Niciodată nu m-am ferit când a fost vorba să-i zic cuiva că-l plac. Sau că o plac. Aşa am fost eu obişnuită în trupa de teatru, e musai să zici tot şi să nu ţii nimic în tine că lucruri frumoase se întâmplă atunci când te duci şi pupi pe cineva pentru că aşa simţi tu că trebuie să faci.

Acum nu îmi permit luxul ăsta, aşa că mă folosesc de blog şi îi transmit tipului pe care-l plac (de fapt cred că-s vreo doi reali şi unul imaginar de la care am furat nişte calităţi) ca să-i zic asta:

 “Eşti mai plin de tine decât sunt eu plină de mine, iar asta mi se pare extrem de intrigant. Eşti întruchiparea a tot ce îmi displace la un bărbat şi-n acelaşi timp îmi doresc să fii al meu cu atâta putere c-aş putea să te micşorez din priviri în locurile esenţiale. În ego, da. Mi-am dorit să-ţi demonstrez că-s femeia care-ţi închide gura din prima secundă în care ai deschis-o. Că sunt acul de care are nevoie cojocul tău.

Îmi place că mă pui la treabă când suntem împreună, intelectual vorbind (n-am ajuns la domesticire), că nu ne afundăm în siropoşenii, dar în acelaşi timp ştiu că şi tu mă placi şi ştii că şi eu te plac şi stăm amândoi ca idioţii în tensiune de pe-o zi pe alta. Mi-am promis că nu mai agăţ. Atâta orgoliu am şi eu (bine, am mai mult un pic de-atât), dar vreau să fiu cucerită o dată fără să fac nimic. Fără să iau eu frâiele-n mână şi să-ţi biciuiesc una peste crupă: Diiii!

Plus că, la cât de arogant eşti, mă gândesc că n-ai să prinzi mesajul meu ca lumea şi-am să-ţi las impresia unei tipe din cele omiedouăsutetreizeci de tipe care cad cloşte după tine, când eu nu vreau decât un orgasm sănătos şi-o conversaţie hrănitoare spiritual între partide. Aşa că relaxează-te, nu-s aici să te iau de soţ”.

Asta aş vrea să-i transmit eu ĂLUIA şi o să mă duc în weekend la Liberty Center, unde au o cutie imensă de scrisori ce vor fi livrate la adresele iubiţilor şi iubitelor voastre secrete.

Între 24 şi 26 februarie, scrisorile cu adresă poştală validă vor fi trimise destinatarilor, fără ca expeditorii să plătească vreun cost, iar pentru cine nu ajunge la Liberty, mai e și varianta electronică, pe Facebook: http://www.facebook.com/LibertyCenterMall.

Cupid has never been closer :)

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Calina

    You have cojones of steel girl! Kudos! Cat despre partea cu luatul fraielor in maini si cucerirea – never send a man to do a woman’s job sau mai pe romaneste pana se prind ei ce trebuie sa faca trece mult prea mult timp si viata e prea scurta sa ne intrupam in Julieta si sa strambam din nas ingretosate ca facem noi primul pas.

  2. PRooF-ul

    Bre, ”intrigante” îs tipili alea cari bagî intrigi, zavistnicili cu suflet di telenovelî șî gurî di obor. Iar dacî ”intriguing”-ul englezesc devini ”intrigant” pri vlăhie, atunci să nu mai îndrăznești a fași mofturi di moldovancă ”cu limba înmuiatî în veninul vorbilor di duh”, da?
    Deci, ci vreai matali sî zîci cu intriganu șeala?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie