Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Dragă Ştefan Stan

Posted by on 6 December 2011 in De zi cu zi | 4 comments

Dragă Ştefan Stan

M-ai înnebunit de cap!

Bine, nu-i chiar vina ta. De fapt, stai, îi vina ta! Îi vina ta că tu cânţi frumos şi ai carismă şi Cristina mea a căzut cloşcă pentru tine. Ştiu că ţi se întâmplă la fracţiune de secundă asta (între noi fie vorba, şi mie-mi place atenţia :) ). Câte-o femeie îţi dă vreun mesaj siropos, dar Cristina mea îi diferită. Cristina mea se trezeşte dimineaţa cu Bui Bui. Dacă nu mi-a făcut capul calendar cu Bui-Bui, atâta rău! Cristina mea când a auzit că merg diseară la Vocea României în studio a sărit pe mine ca şi cum aş fi Noe şi-aş mai avea un SINGUR loc în arcă: Ia-măăăă şi pe miiiiiine!

N-am cum s-o iau şi pe ea, din păcate, dar o să stea acasă şi-o să uite să respire cât o să cânţi tu. Şi zice că vrea să fii al ei. Nu contează pentru cât timp, vrea doar să vadă cum eşti tu în afara aurei pe care ţi-o dă teveul. Zice că a văzut toate interviurile cu tine şi că îi pare rău că a trebuit să plece la Piatra Neamţ când ai avut tu concert. Şi mai ştii că aţi schimbat câteva mesaje pe facebook? Pfaai, numai despre asta vorbeşte! Intrasem în casă şi erau boxele date la maxim şi vorbeai tu cu un băiat de care mie, personal, nu mi-a plăcut deloc că era cam redundant şi punea întrebări tâmpite, dar Cristina mi-a zis: Anne, am vorbit azi cu Ştefan! O cred în stare să sape după numărul tău de telefon, o cred în stare să doarmă cu autograful pe care o să mi-l dai pentru ea diseară (nu-i aşa? :) ).

Mai zice că dacă aude cântecele cu care te prezinţi tu în concurs (şi-s cântate de ORIGINAL) ea tot pe tine te aude. Şi că dacă ar merge la un concert de-al tău ar fi prima, în primul rând, respirând aerul pe care îl expiri tu şi aşteptând să faci contact vizual cu ea. Şi mai zice că ar simţi că tu cânţi numai pentru ea.

Şi cât scriu eu asta ea se chinuie să-şi facă badge pe Facebook cu mesajul: Îl susţin pe Ştefan Stan la Vocea României. Aşa că dragă Ştefan Stan, ajută-mă să-i fac o bucurie Cristinei şi ţi-oi mai povesti cum nu mai avem voie să ascultăm altceva în apartamentul 49.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Jorjh

    you has colega hot de apartament, me gusta

  2. anne

    Dap, ne-ai nimerit, patru suntem :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. În platou la Vocea României : The Anne-Marie - [...] c-am avut ocazia s-o fac direct din platou (eu n-am TV de cinci ani de zile şi în afară…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie