Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Exprima-mi-aş părerea!

Posted by on 1 March 2012 in De zi cu zi | 8 comments

Exprima-mi-aş părerea!

Voi aţi dat vreodată feedback unei invitaţii la un eveniment? Fie pentru că nu a fost scrisă corect, fie că vi s-a greşit numele, că  nu vă încadraţi deloc în publicul pe care vor ei să-l aducă la respectiva adunare, fie v-a deranjat felul în care vi s-au adresat expeditorii?

Feedback din ăla util pentru domnişoarele PR abia recrutate din facultate, care ataşează aiurea fişierele, care îţi trântesc invitaţia fără nicio formulă de salut, care-s agramate? Care te pun în CC cu toţi ceilalţi şi lasă adresele aşa, să ne împrietenim cu toţii?

Salut, Cutărescu! Aleg să nu vin la evenimentul tău pentru că… Sau Nu e OK să…

Aţi făcut asta? Să fac eu asta? Aţi face asta? :)

8 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. nebuloasa

  Da, chiar ieri am facut asta. Un mail dragut, nu ratacios, in care explicam de ce nu a fost in regula invitatia si ce sugerez pe viitor.

 2. Laurentiu Buica

  Până acum nu. Asta pentru că în mare parte am primit invitații de la domnișoare care se pricep. Dar o să fac asta atunci când e cazul.

 3. Doru

  Da, si inca cum….

  Cand te pun in CC cu 1000 de alte adrese, dai REPLY TO ALL.
  Si ii zici “tanti, matale sa inveti mai intai diferenta intre CC si BCC si apoi limba romana” si apoi sa trimiti mailuri.

  Si partea cea mai nostima era ca avea la semnatura ceva de genul “Dr. Ing Tanti Frosina” :)

  Apoi am continuat zicand “daca erai baiat ziceam despre tine ca ai cucu mic de folosesti dr. ing si alte titulaturi inainte de nume, insa fiind femeie presupun ca ori esti, pardon sunteti o urata si/sau frustrata”.

  Apoi a urmat un lung sir de REPLY TO ALL si REPLY-uri in care eram felicitat pentru franchete si ca s-a amuzat tot biroul in urma mailului trimis.

  I felt so appreciated that day! :)

 4. Doru

  noroc ca nu imi fac un scop in viata din a ma duce la intruniri.
  if I liked being surrounded by stupid people, I would go to church!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un PS cât o campanie de PR - [...] Românie plină de companii de PR cu angajați agramați, delăsători și neinteresați poate e bine să dai exemple practice…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie