Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Ce mai face Antoine Dodson?

Posted by on 26 August 2016 in De zi cu zi | 0 comments

Ce mai face Antoine Dodson?

Pe Antoine Dodson Internetul l-a făcut cunoscut în 2010, în urma unui interviu pe care l-a dat unei televiziuni locale. Împrejurările erau destul de înnegurate, locuia cu sora lui într-un cartier sărăcuț din Alabama, când un individ necunoscut a intrat în apartamentul lor și încercat s-o violeze pe Kelly.

Interviul pe care Dodson l-a dat atunci s-a transformat într-o piesă auto-tune pe care sigur o știți (dar poate vă scăpase detaliul că a intrat în Billboard Top 100 și a fost vândut de mii de ori pe iTunes). Piesa fraților Gregory a fost no.1 în Suedia :)

Cu baticuțul lui roșu și felul de-a vorbi, uitându-se direct în cameră și exprimându-și supărarea și idignarea, Antoine a cucerit Internetul, cântecul devenind cel mai vizualizat clip de pe YouTube în 2010 (nu se inventaseră Gangnam Style și Anaconda, Doamne, că bătrâni mai suntem!).

Ce-a urmat?

Cu banii câștigați din parteneriatul cu Gregory Brothers, Antoine și-a cumpărat prima oară o geantă Gucci :) Serios, declară asta într-un interviu. Am citit că, la scurt timp după ce s-a lansat Bed Intruder Song, a reușit să se și mute din cartierul sărac în care locuia și să scape de “the hood”.

A lansat o aplicație (Sex Offender Tracker) prin care poți localiza orice agresor (dacă e înregistrat în baza de date națională) pe o rază de 16km și poți evita zona respectivă.

În 2010 a fost la modă și costumul de Halloween cu baticuț, maieu pe care scria Hide yo kids, hide yo wife și perucă, totul la 17.99$ :)

A primit o ofertă pentru un reality show, care am înțeles că n-a mers tare bine.

Un canal de YouTube pe care declarase că e gay, apoi că a devenit un israelit evreu (black hebrew israelite), iar apoi că își dorește o soție și copii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie