Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

(P) Cum să faci sendvișul perfect

Posted by on 29 March 2013 in Campanii&Advertoriale, De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 77 comments

(P) Cum să faci sendvișul perfect

Atențiune, atențiune, tutorial nemaipomenit! Cum să faci sendvișul perfect, powered by Hochland Bucuria Gustului.

Trei coșuri de picnic (pline ochi) la concurs pentru cei care îmi lasă în comentarii rețeta sau fotografia cu sendvișul preferat. Premiez după bunul plac, subiectiv. Aia e.

Urmăriți în HD, bre!

CONCURS ÎNCHEIAT.

77 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. zuzu

    vrei sa ai liniste’n casa? pune-i sotului SUPCO pe masa :)

    pe rosii poti sa pui niste oregano si apoi poti si sa le bagi la cuptor putin

    iar sarea si piperul e mereu in comentarii, nu? :)

    ps. trebuia sa-l pui pe net la 12.00 acu’ am mancat si clar nu imi face pofta :P

  2. Claudia

    Reteta mea de sandwich perfect include o ciabatta taiata in doua, o felie subtire de piept de pui la gratar, o felie de cascaval afumat si un ardei rosu copt. Sau doua felii de ardei mai bine, ori doua felii de cascaval, ori mai mult pui :))

    Ideea e ca astea trei merg impreuna de minune!

  3. Carmen

    Eu mananc paine nordica (din aia necrescuta, 60% secara, love it or hate it) cu camembert, gouda sau alte branzeturi grase, putin susan prajit, iar de aici improvizez fie cu rosii, fie cu rucola, fie cu pesto. Imi plac combinatiile astea de gusturi puternice si de texturi diverse. Hai, ca vorbesc de funie in casa spanzuratului care n-are nici macar un chiosc langa birou :)

  4. Loredana

    paine graham feliata cu cascaval afumat, unt, branza sarata, sunca presata, pus la sandwich maker si servit cu lapte rece, un ou prajit si cateva rosii:d. yammmy, mi-am facut foame singura.

  5. lilisor

    Vara trecută, când pofteam ăl mai tare la o porție zdravănă de quesadilla, taman atunci n-am găsit lipii potrivite la magazinul de lângă noi. Și, pentru pofta era mare, prea mare pentru a o ignora, am improvizat. Și a rezultat un sendvici … quesadilla. :D Zău că nu mi-a mai părut rău că n-am găsit lipii.
    http://www.lilisor.net/2012/wannabe-quesadilla-cu-pita.html
    De atunci am mai improvizat cu șunculiță afumată (trasă prin piper mozaic) și cașcaval afumat. Atunci când lipsește un ingredient, îl înlocuiesc cu gogoșari murați. Murăturile înlocuiesc aproape orice ingredient lipsă din sendviș.

  6. irina

    cel mai fain sandvis e ala cu paine prajita la cuptor peste care pui o feliuta zdravana de slanina (care a fost mai intai fiarta in zeama de varza) si impanata bine cu usturoi si alaturi de-o palinca, asa cum se… desfata morosenii :)

  7. Dan

    “Punem carnita”

    N-ai zis ce fel.

  8. Andreea

    Pai pentru sendvisul preferat, mie imi trebuie musai toast (adica una bucata paine – neagra sau de secara – trecuta prin minunatiile tehnice care prajeluiesc felia).
    Apoi mai trebuie musai branza – vreo 2-3 feluri (camembert, gorgonzolla si parmezan – da’ asta doar cand sunt fitoasa, merge si branza topita).

    Doar “obtional” adaug carnita, rosioara si ardeias, precum si nitel busuioc. Yum-yum! :)

  9. jo

    tu vrei sa iti deschizi senvisarie si nu stii cu ce sa incepi? ei bine iata:
    1. chifla neagra+philadelphia+gorgonzola+carne uscata+pere+un pic de miere
    2. brnza de capra+somon+rucola
    3. orice branza+pesto
    dai cado?

  10. Yoyo

    Hello,Anushka!Iata reteta mea de sendviș :
    – paine neagra cu seminte,multe seminte
    – 2 felii de cascaval Hochland
    – 2 felii de sunca de curcan
    – 3 felii rosie
    – 1 fasie ardei
    – salata rucola
    Vreau cosuuul!

  11. Yoyo

    E usor amariue dar nu o mananci goala.In combinatii,aroma salatei e geniala!

  12. Alice

    S-a gandit cineva pana acum la un sandvis fara paine?

  13. Claudia

    Varianta de sandvis mediteranean pentru dieta (vorba vine :p), adica numai usor light asa, daca luam in calcul metoda placebo. :D
    – 2 felii subtirele de paine integrala
    – cateva felii generoase de bresaola (am descoperit-o de curand si de atunci numai la ea imi sta gandul, yummy!). Merge si cu peste (ton, somon, macrou, ansoa), pentru cei ne-carnivori.
    – parmezan, cat ne lasa sufletul (sau silueta)
    – salata verde
    – masline verzi, fara samburi si taiate in jumatati, longitudinal
    – sos tzatziki, pudrat cu nitel oregano si piper negru proaspat macinat
    Na, acum sa va vad cum salivati! :D

  14. Adela

    ai folosit Hochland Fitness?

  15. Sonia

    Câte bordeie atâtea obiceie :) Ba, și în aceeași casă gusturile diferă. Eu prefer pâine neagră cu unt și cu sare sau pâine neagră cu unt și cu cașcaval. Fiica mea consideră că un sandwich este bun doar dacă este tăiat în două (indiferent cât de mare sau mică este felia de pâine). Iar soțul meu… nu preferă sandwich. De gustibus… Succes tuturor!

  16. cotos

    Paine graham, unt, sos de usturoi si carnati de casa. Nu ai cum sa rezisti unui astfel de sandwich.

  17. Ramona

    Al meu arata cam ASA – http://www.imforeveryoung.info/wp-content/uploads/2013/03/sandwitch.jpg
    Si contine :D – mustar, unt 85%, ciupercute, branza de vaca pe unul si branza de oaie pe celalalt, muschi file, castraveti, salata, piper, boia :D – si minunatiile se pun la toaster pentru 5 minute – mai mult decat normal

  18. Ladunca Ionelia

    Sincer …sunt o mare amatoare de sandvish….mult timp , in studentie era vedeta….acum am ajuns femeie casatorita, mamica si recunosc ca atunci cand sunt in pana de ideii, eventual criza de timp…pun painea la prajit, pastramioara…asa cum zice fiul meu….si eventual rosii, castraveti….si nu uit de cascaval…De cand sunt mamica am crezut ca sendivsul nu e bun pentru copii…total gresit am constat…masa de dimineata reprezinta mereu o provocare…mereu iaurt?banane? branzica? ufff..pana cand au inceput sa refuze copii mei sa manance…si bineinteles,,,fiind mamica full timp a doi copii nazdravani….unul de un an si jumatate si unul de doi ani si opt luni, am inceput sa fiu si creativa….cumpar cele mai bune preparate din carnita, un cascaval bun, hochland e preferatul lor, nu zic asta doar pentru a crea o impresie buna, ci pur si simplu fiul meu cere ,,tataval hotand,, >)).Revenind la sendivsh mai ung painea cu unt sau cu branzica preparata in casa , si fac tot felul de figurine….recunosc ca pe fiul meu il incanta …..insa pe cea mica….mai trisez…uneori…e prea mica si oricum mananca in legea ei si se alege praful de munca mea….rautacioasa nu?!! eu , nu ea!!!Dar promit ca atunci cand se face maricica si pricepe nu mai trisez…Imi pare rau ca am vazut concursul in scurt si nu am facut cateva poze dar promit ca pe viitor voi poza. Si cel mai important …..multa dragoste insoteste incredintele! va pup

  19. Ionescu Aneta

    Sandvisul preferat
    Pe o felie de paine toast pui o felie de cascaval Hochland,o fasie de ardei rosu,o frunza de salata.

  20. Vasilescu Ionel Cornel

    Sendvișul Perfect este cel facut de sotia mea , si daca mai are si urmatoarea componenta : 2 felii de paine cu seminte prajite ,putin unt intins pe una din feliile de paine, 1 feliuta de telemea , 2 felii subtiri de rosii este ideal,daca mai adaugam si o feliuta de muschi file e minunat.

  21. Nicoleta Pasescu

    Sandvisul cu cascaval si sunca si in loc de painica : castravete. Ce spuneti ? Suna bine si e si foarte gustos.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556541347702393&set=a.203205359702662.46785.186652764691255&type=1&theater

  22. emilia dinu

    Buna ! Eu am o fetita de 6 ani , deci mai mereu trebuie sa improvizez cate ceva pentru a o face sa manance cu pofta :)
    Ultima data i-am pregatit niste sandwich-uri ” inflorate ” ( ii plac florile tare mult )
    Asa ca : am luat painica proaspata , gata feliata de la cuptorul din colt ,
    1 cutie branza de branza de vaci cu smantana si ceva legume ce aveam in frigider :
    1 rosie
    1/2 ardei gras
    1/2 castravete
    3-4 masline
    cateva fire de ceapa verde
    2-3 frunze salata
    MOD DE PREPARARE
    Am decupat painica cu formele de biscuiti ( steluta , floricica , semiluna ) , am pus din belsug
    branzica pe painica , am taiat legumele fasiute subtiri ,le-am pus peste branzica in forma de flori , si am incercat sa facem o primavara in farfurie .
    Au iesit niste sandwich-uri frumoase si gustoase !!!
    POFTA BUNA !!!

  23. Aluculesei brindusa

    Primavara sandisul este la el acasa caci legume proaspete sunt din belsug si cu cascaval alturi este o minunatie-frunze de salata,ridichi ciupercute,castraveti proaspeti,felii de paine si cascaval.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=351307464979935&set=a.330220183755330.69558.100003020520357&type=3&theater

  24. Tudorache Constanta

    Nu conteaza cu ce este sandvisul atata timp cat contine cascaval Hochland , la noi in familie asta este ingredientul PRINCIPAL.

  25. muzica

    MAGDALENA Paine graham s-au cu seminte,adaug, caiteva frunze salata, putin unt ,caiteva felii de sunca curcan ,masline ,castraveti si deasupra felii de cascaval Hochland! Pofta buna!

  26. Cata

    Sandvis de foame mare: juma’ de franzela (oleacî mai micî), taiata de-a lungul, scos miezul, inlocuit cu slanina, mustar, telemea, rosii, ardei gras, salam (musai de curcan), ceva sunca daca avem, inca niste mustar, poate si un snitel daca mai exista in frigider. Toata constructia se pune pe un tocator si se apasa zdravan cu scopul de aplatizare, ca altfel se scurg toate celea din el cand musti. Pohta mare :))

  27. Luminita D

    Vrianta 1 pentru….. sezonul rece

    -Ciabatta
    -Snitel pui pane
    -Castraveti acri
    -Ardei capia
    -Salata iceberg

    Varianta 2 pentru…….. sezonul cald

    -Chifla cu susan
    – Sunca pui
    -Cascaval Hochland (doar e cel mai bun)
    -Castraveti verzi
    -Unt
    -Un fir de marar

  28. Filip

    Bagheta mica cu susan, taiata pe din 2 :)
    Se unge fiecare bagheta cu ulei de masline si pasta de tomate, se presara busuioc, se adauga cate o felie de cascaval o frunza de salata si muschi afumat de casa (tinut la uscat). Poti sa-l bagi la sandwich-maker, sau sa il servesti asa :).
    Pofta buna!

  29. Laura Driha

    Nu mai mananc paine de peste 10 ani, deci sendvisu preferat e construit meticulos intre felii de… cascaval! (Dar oricine il poate pune si pe paine, nu ma supar si nici nu cer drepturi de autor!) Hochland, gata feliat, ca altfel maiestria mea de-a manui cutitul se poate termina cu grosimi greu de mestecat!
    Intotdeauna castraveti la limita de contact cu cascavalul! Se sudeaza grozav, hidrateaza si scartaie haios! Vara proaspeti, iarna murati si-n restul anului tot ultima varianta, ca-s favoritii mei!
    S-apoi, studenteste vorbind, mizilic simpatic, dupa posibilitati! Daca-i sunca de pui in frigider nu ma plang si pun strat dublu, daca -i piept de pui la gratar adaug si-un ardei capia rosu si-l inhat de parca nici n-a fost!
    Dar pentru ca ma intrebi de senvisul preferat, nu lipseste niciodata salata verde (chiar si cand e exagerat de scumpa, prin Decembrie!) si-o rosie cuminte, intotdeauna aromata daca iti e foame!
    Simplu si usor de facut! Daca-mi dai mie cosul promit sa iti urmez instructiunile youtubiste! :))

  30. FEKETE DALMA TUNDE

    Sandwichul meu preferat:
    -paine cu seminte
    -unt
    -sunca
    -cascaval Hohland
    -salata iceberg
    -ridichi
    -masline
    merita incercat!

  31. Haotik

    Nu pot sa ma uit pana la final. Ma uit dupa ce revin de la masa ca acum deja plang de foame.

  32. Loredana

    Sandwichul mea preferat: paine cu cascaval, sos de ardei iute si bagat la sandwich maker pana se face crocant.

  33. Mara

    Sa va zic intai de paine : am cautat si incercat multe feluri de paine si niciuna nu m-a satisfacut pe deplin deci…am inceput sa-mi fac singura painica si deci experimente multe pana am ajuns la reteta pentru painea ideala pentru mine – din faina dobrogea, 2 parti faina alba 3 parti integrala dietetica, sare, zahar si ulei, la care adaug uneori seminte sau altele…In materie de mezeluri/branzeturi/legume/sosuri s-a cam scris ce era de spus deja! Sandwichul meu preferat este insa din painica simpla de mai sus, prajita, cu unt, cascaval ras, sunca, salata verde si ardei rosu cat mai gras cu putinta :)

  34. Lia

    Sandwichiurile nu degeaba
    S-au inventat, se vede treaba,
    Ca-s rapid de preparat
    Si savuroase la gustat;
    Dar sa va zic depre-al meu
    Sandwich preferat caci el
    E gustos, indesat bine,
    Intr-o chifla cu masline,
    Cu sos pesto si-o felie
    De proaspata, zemoasa rosie,
    Cu bucati de cascaval
    Hohland, ca sa fiu pe val,
    Cu frunze de rucola am garnisit
    Si toatea astea le-am pus la incalzit.
    Rezultatul e-un sandwich numai bun
    De mancat acasa sau de luat pe drum.

  35. Andrra82

    Cum as putea sa pun fotografia?

    • anne

      Andra, urc-o, te rog, pe pagina personală de facebook, pe imgur.com sau orice alt program de image sharing și lasă-mi un link.

  36. marin loredana ecaterina

    Waw sandwich preferat…poi sa contina,o paine rotunda mica,sunca,branza,rosii si castraveti si papam ceva sanatos!

  37. mihai florin

    1 catel de usturoi, curatat si pisat
    o jumatate lingurita de sare de mare
    30g de parmezan ras sau ce aveti…delaco daca se poate
    100ml de ulei de masline extravirgin sau inlocuitor
    1 ciabatta, taiata pe lungime sau inlocuitor

    innauntru se umple cu 200g ardei rosii si galbeni, marinati si copti pe gratar.

  38. Sirghi Diana

    Cu masca, fara masca…
    Uite un mic-dejun haios, pe care-l savuram de obicei in week-end, cand avem mai mult timp pentru zambete culinare:
    Merinde trebuincioase: toast, rosii cherry, masline fara samburi, gogosari proaspeti, castraveti cornison in otet, salata verde, morcov proaspat ras, Hochland cottage cheese.
    Baza-i branza (in general granza-i de baza, lol!), apoi figurinele se nasc din imaginatia matinala, freudian redata in masti, animalutze, reprezentari postmoderniste ale soacra-mii etc…
    Enjoy! Mai ales ca este un sandwich antimahmureala…testat!
    http://pinterest.com/pin/128141551870093803/

  39. Alina

    Reteta perfecta de sandwich pentru mine se compune astfel:doua felii de paine,un strat de crema de branza cu verdeata sau sunca,doua felii de rosii,3-4 felii castravete,o felie buna de cascaval afumat si o felie subtire de bacon sau pastrama.De obicei am la mine acest sandwich de rezerva.Este delicios

  40. Eliza

    Aiiiii, am o relaţie specială cu sandvişurile! Oriunde m-am dus în lume şi nu mi-a plăcut mâncarea (mi s-a întâmplat în mai multe locuri), mereu mi-au scos stomacul şi papilele din necaz.

    But then, cum sunt toată ziua bună-ziua pe drumuri, e musai să-mi pun câte un sandviş consistent cu mine, care de regulă arată aşa: o chiflă cu seminţe (care a fost în prealabil tăiată în două şi rumenită pe tigaia grill), olecuţă de unt cât să închege ingredintele, nişte bucăţele de somon (dacă Omega 3 nu e, nimic nu e :P ), brânză tăiată feliuţe şi presărată peste cărniţa de peşte, roşii proaspete (culese tocmai de nenea din Turcia) şi Oregano deasupra astfel încât să-i dea cea mai bună aromă.

    No’, ingredientele se pun la mijloc, apoi deasupra cealaltă jumătate de chiflă, se priveşte capodopera cu olecuţă de nesaţ, iar apoi se savurează în voie alături de o cafea cu muuuuuuuult lapte.

    Jumătate din zi e deja fericită!

  41. Doina Ana Butman

    Preferinta mea: Croque Monsieur
    Ingrediente
    10 felii de paine toast, cca 60 g unt, 5 felii de sunca, 150 g cascaval ras Apetito (este delicios si cu branza topita Apetito !) si un sos bechamel preparat din : cca 20 g unt, o lingura de faina, 150 g lapte, putina sare.
    Mod de preparare
    Se pregateste, intai, bechamel-ul. Se topeste untul, se adauga faina si se omogenizeaza, apoi se adauga, treptat, laptele, amestecand bine pana la ingrosare.
    Se ung toate feliile de paine cu unt moale (poate fi introdus timp de 30 secunde in cuptorul cu microunde), apoi, se unesc cate doua, punandu-se la mijloc o felie de sunca.
    Se vor obtine 5 sandwich-uri, care se ung, pe toate partile, cu un strat subtire de sos bechamel, apoi, se acopera, pe ambele parti, cu cascaval ras. Cascavalul adera usor la felia de paine, datorita bechamel-ului.
    Se aseaza in tava de aragaz, acoperita cu folie de aluminiu, unsa cu putin ulei (de preferat – a se utiliza hartia de copt, cascavalul tinde sa se lipeasca de aluminiu), si se coc in cuptorul pre-incins la 200 grade Celsius, timp de 10 minute (pana cand se rumenesc frumos).
    Se mai pot coace si in toaster (dar, mai putine…). Sunt foarte bune, usor crocante pe magine (depinde de cat de mult sunt tinute in cuptor/toaster) si pufoase in interior.

  42. COSTACHE MIHAELA

    Sandwich-ul meu preferat este cel cu somon.
    Iata si reteta: ai nevoie de 2-3 chifle, branza dulce, marar, somon afumat, castravete.
    Amesteti branzica cu mararul, tai chiflele, asezi un strat de branza, apoi adaugi somonul si rondele de castravete .
    Delicios!
    Pofta buna!

  43. BUGA GABRIELA

    Reteta mea de sandwich perfect include:

    Avem nevoie de:
    8 felii de paine tost
    1 conserva de ton( 160 gm)
    4 linguri de maioneza
    2 oua fierte tari
    2 fire de ceapa verde
    8 felii de branza Cheddar
    1 ardei verde
    rosii cherry
    sare dupa gust
    piper proaspat macinat dupa gust
    Mod de preparare:
    Tonul se scurge de ulei si se sfarama cu o furculita.
    Ouale fierte tari ,de asemenea ,se sfarama cu furculita.
    Ceapa verde se taie marunt.
    Intr-un bol se amesteca bine tonul, ouale fierte, ceapa verde si maioneza pana se obtine o pasta omogena.
    Se gusta si se potriveste de sare si piper.
    Intr-o tava de cuptor , tapetata cu hartie de copt, se aseaza feliile te paine tost.
    Se ung cu pasta de ton.
    Pe fiecare felie de paine se pune cate o felie de branza Cheddar.
    Se decoreaza cu felii de ardei verde, rosii cherry si masline negre feliate.
    Se da la cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade ; se lasa cca 15 minute sau pana baza feliilor de paine s-a rumenit.
    Se scot pe un platou si se servesc calde.
    Pofta buna!

  44. Padureanu Tatiana

    Din dorinta de a face cele mai bune sandvisuri am inceput sa fac turtite, cam asa : lapte, drojdie si sare, plamadesc un aluat il intend de cca 3 mm si incep sa le tai cu cana dupa care le ung cu unt si le frig pe gratar, ele incep sa se umfle formand multe bule, sunt senzationale.Din ele prepar sandvisuri cu cascaval, masline verzi feliate, sunca, cateva felii de ardei si busuioc uscat.Sunt delicioase.

  45. Goldy

    “reteta succesului” incepe asa … 2 chifle de la _ _ _ _ , dinalea cu susan … bine-nteles le tai in doua, le incalzesc putin la flacara aragazului, pun in ele cate o frunza (ceva verdeata, chiar nu conteaza) peste care urmeaza sa pun ceva non-vegetal :D pe care-l ascund cu minim o felie din cascavalul acela felii (una din cele mai bune inventii in domeniu, bine-nteles Hochland fara discutii), mai pun unt dinacela cu 82% grasime (daca nu ma insel), e super bun… dupa care inchei cu ceva sos iute si acrisor peste, uneori, exact ca acum, uit sa pun mustar, alteori nu uit. Inchei cu niste rosii cherry si inchid sendvisul… continui cu al doilea (de obicei asa bun e primul incat abia astept sa mai mananc unul… si atunci fac doua din start) Pofta buna, nu va lasati descurajati… toata lumea poate face un sendvis.

  46. Hainarosie Iuliana Maria

    Preferatul meu.. :) http://imgur.com/YVQ4oft

  47. EMILIA DINU

    Intrucat asteptam nerabdatoare primavara , ne-am hotarat sa pregatim niste sandwich-uri ” inflorate ” .
    Asa ca : am luat painica proaspata , gata feliata de la cuptorul din colt ,
    1 cutie ALMETTE CU VERDEATA , si ceva legume ce aveam in frigider :
    1 rosie
    1/2 ardei gras
    1/2 castravete
    3-4 masline
    cateva fire de ceapa verde
    2-3 frunze salata
    MOD DE PREPARARE
    Am decupat painica cu formele de biscuiti ( steluta , floricica , semiluna ) , am pus din belsug crema ALMETTE CU VERDEATA
    , si am incercat sa facem o primavara
    in farfurie :) . Au iesit niste sandwich-uri frumoase si gustoase !!!
    POFTA BUNA !!!
    http://s1309.photobucket.com/user/cry_baby_66/media/Photo0851_zps7db0494d.jpg.html

  48. Luminita D

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=632247960124830&set=a.632247946791498.1073741839.100000188946227&type=3&theater

    Sendwisuri haioase si gustoase !Din care nu lipsesc,legumele, branzica,painica si carnita…..

  49. Andra

    Sendvisul meu preferat este cel facut in foi de varza. In loc de paine sunt folosite foi de varza intre care sunt adaugate tot felul de legume si branza. Eu prefer un amestec de nuci, struguri, rucola, camembert, salata iceberg si rosii cherry :D Sper sa il incerci!

  50. Adriana Popescu

    Sendwis-ul meu preferat: O felie de paine de secara, unt, rosie castravete si crenvusti. Desigur ca este mult mai gustos daca e facut de mama care cred ca are mainile fermecate sau ceva pentru ca totul ii iese delicios!

  51. Crasmaru Mirela

    sandwich cu sunca si cascaval

    painea se taie felii, iar fiecare felie se unge pe ambele parti cu putina margarina, apoi se pune un strat de cascaval ras.
    In interiorul sandwich`ului intre doua straturi de cascaval ras se pune cate o felie sau doua de bacon.

    Sandwich`ul astfel preparat se pune intr-o tigaie de teflon bine incinsa si se lasa 1 minut, dupa care se intoarce. Astfel, cascavalul aflat la exterior devine crusta, iar cel de la interior se inmoaie.

  52. Ignatoiu Arina

    Buna!Aceasta este reteta mea pentru o dimineata placuta inainte de scoala:2 felii mari de paine de casa,3 linguri crema de branza,felii d epiep de curcan rumenite la gratar si sa nu uitam de cascaval felii Hochland clasic!Pofta buna!!

  53. farcas viorica ionela

    Buna ! Eu am 21 de ani ,sunt la scoala, deci mai mereu trebuie sa improvizez cate ceva pentru a mananca cu pofta :)
    Ultima data am pregatit niste sandwich-uri ” inflorate ” ( ii plac florile tare mult )
    Asa ca : am luat painica neagra cu cereale ,
    1 cutie cascaval,putin unt si ceva legume ce aveam in frigider :
    1 rosie
    1/2 ardei gras
    1/2 castravete
    3-4 masline
    cateva fire de ceapa verde
    1/2 rosie
    2-3 frunze salata
    2-3 feli sunca curcan
    MOD DE PREPARARE
    Am decupat painica cu formele de biscuiti ( steluta , floricica , semiluna ) , am uns cu putin unt pe painica ,,am puns sunca,dupa am taiat legumele fasiute subtiri ,iar la sfarsit cascavalul in forma de flori , si am incercat sa facem o primavara in farfurie .
    Au iesit niste sandwich-uri frumoase si gustoase !!!
    POFTA BUNA !!!

  54. Isabela Buzila

    Salut ! Sandwich-ul meu preferat se face in felul urmator : o chifla ciabatta taiata in lung in 2 jumatati; pe o felie se unge mustar, pe cealalta se unge maioneza; apoi continui sa pun peste prima : avocado (scobesc cu o lingura din fruct), sunca/bacon, o frunza de salata verde, branza Ceddar, rosie taiata rondele, inele de ceapa rosie; imi place sa torn si putin ulei picant/cativa stropi de otet balsamic; cateodata pun si ardei iuti murati daca am :) E foarte bun !

  55. alexandra

    reteta mea de sandvis este urmatoarea:o chifla taiata in doua cu branza topita Hohland (felii sau triunghiuri),o rosie si rulada de pui sau pastrama….e foarte bun…

  56. vutcovici c

    sandwich-ul cu surprizde,pt o zi mohorata!!!

    ingrediente(pt doua portii):2 triunghiuri si 2 felii hochland,
    2 chifle , putin marar,putina ceapa verde,50 g smantana,o rosie mica
    si 50-100 g salam uscat.
    preparare: chiflele se tatie pe din-doua,se pun 2-4 min la cuptor,
    interiorul se unge cu smantana se adauga putin marar si ceapa verde.punem felii de salam taiat subtire,apoi adaugam un cub de branza topita hochland,dupa 2 felii de rosii si cascavalul hochland.se adauga 2 minute la cuptor….gata haide la masa iubitule!!!

  57. vutcovici c

    cu toate ca am scris o reteta destul de usor de facut,vad ca unii scriu niste retete cu peste 10 ingrediente…moment de sinceritate!cand va treziti dimineata,stati 30 de min sau mai bine sa va faceti un sandwish?reteta mea este pt cei care se trezesc de dimineata ,merg la munca sau la scoala,cu niste ingrediente care eu cred ca le poti gasii in frigider!(marar,rosii,branza topita,ceapa verde ),nu?si hai sa mai fim 2 secunde sinceri,cine crede-ti ca isi permite sa cumpere pt un sandwish,branza ceddar,ciabatta,muschi file de curcan,sos pesto etc(eu de unele ingrediente nici macar nu am auzit)?hai sa fim realisti si sa punem retete pt toti!(draga mea anne,sa stii ca nu am postat aceasta reteta pt a castiga!daca castig inseamna ca ti-a placut,daca nu nu!)nu fac asta doar ca sa ies in evidenta,ci pt a aduce realitatea aici!te pup

  58. cosmin

    sandwish a la Je:
    –de obicei ciabatta, daca nu gasesc, atunci chifle ovale-lunguiete cu susan , integrale .
    sau paine romaneasca semi cand sunt in tara, (sau de casa cu cartofi), moale sa fie.
    –sunca presata sau pastrama (de porc, pui)
    –pe post de branza, felii Tilsiter de la Milbona
    –felii castraveti, si/sau felii de ridiche alba , mare si lunguiata (pe germana “weisse Redich”)
    –salata creatza
    –daca nu sunt pt pachet, atunci putin ketchup KRAFT de la sticla
    http://www.mdlz-afh.de/mdlzafh1/page?siteid=mdlzafh1-prd&locale=dede1&PagecRef=670

    -cateodata , daca am, felii de masline murate verzi
    -uneori inlocuiesc castravetii cu ardei CAPIA ROSU, taiat franjuri potrivit de mari.
    -in fct de plictiseala, castravetii proaspeti se pot inlocui cu murati

Trackbacks/Pingbacks

  1. Câștigătorii Hochland | The Anne-Marie - [...] să aleg cui dau cele trei coșuri de picnic pline cu bunătăți de la Hochland. A fost prima campanie…
  2. Anul acesta… | The Anne-Marie - […] fut, www fete cu nr tel 2013, Femei cu nr telefon care cauta Barbati pentru o relatie de prietenie,…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.