Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Faptele bune pe Internet: mic ghid

Posted by on 4 December 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Faptele bune pe Internet: mic ghid

Vine perioada aia a anului în care ne activăm cu toate: cu simțul civic, cu sentimentele mai bune pentru aproape, cu dăruitul, cu zâmbetele. În perioada asta apar și multe acțiuni caritabile comunicate, în mare parte, pe Internet. Ba o postare pe Facebook, ba un site dedicat, ba un eveniment sau chiar grup.

Companiile mari au făcut deja un obicei din asta (ING și Telekom am văzut că au chiar campanii simpatice anul ăsta), unii jucători probabil mai au bugete de cheltuit, firmele mai mici vor să prindă o feliuță de vizibilitate, așa că hai să donăm câte ceva.

Sursa: huffingtonpost.co.uk

Sursa: huffingtonpost.co.uk

Ce-aș vrea să văd (sau să nu văd) în perioada asta:

– n-aș vrea mesaje private în care unii doar trântesc link-uri. Hei, uite, dăm niște lucruri organizației X, ne ajuți și tu?

– n-aș vrea să văd mecanisme complicate de donație, doar ca să mai câștigi și tu niscai abonați la baza de date. Chiar azi am văzut ceva de genul: prima dată intri pe site-ul x, apoi îți faci cont, apoi intri pe mail, apoi te autentifici, apoi intri pe Facebook, dai like la nu știu ce, te autentifici iar cu parola, etc. Oricât de mișto ar fi cauza pentru care te lupți, încearcă să nu pierzi binevoitorul pe drum. Ușurează-i procesul.

– n-aș vrea să mi se lase comentarii la postări cu link-uri către cauzele pe care le sprijiniți, cu atât mai mult cu cât postarea mea n-are vreo legătură cu asta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie