Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Femeile pe care nu te poţi supăra

Posted by on 1 November 2012 in De zi cu zi | 3 comments

Femeile pe care nu te poţi supăra

Nu te poţi supăra pe ele, tu, ca bărbat. Că prietenele lor le pun pomelnice în fiecare duminică.

Sunt fetele alea cu nume dulci şi porecle care-ţi iau minţile: Kitty, Georgia, Sendy, Ela. Păi când le zici prietenilor tăi că-n seara asta te vezi cu Kitty, e clar unde duce asta.

Şi Kitty e gagica aia bună rău. Nu excelează în isteţime, dar are şcoală în tot ce înseamnă flirt, sex, bani, şmecherie, cu diplomă de “Professional mind-twister”. Şi pe Georgia or pe Kitty nu te poţi supăra. Că sunt nişte vrăjitoare. Cu toate că atunci când îţi spun “Eşti totul pentru mine” tu chiar o crezi şi seara te sună vreunul să-ţi zică c-a văzut-o pe ştrase, tu îi cauţi motiv: Ştiu că de fapt pe mine mă iubeşte, dar trebuie să mai umble şi cu ăla că nu prea are bani, sărăcuţa, iar eu n-am de unde să-i dau. Sau “mi-a zis că e defectă. Asta nu înseamnă că nu are sentimente sincere pentru mine. Aşa e ea, de când s-a născut, a avut nişte probleme în copilărie”. Sau “bă, la cât de bine mă face să mă simt, nu am cum să mă supăr pe ea”.

Genul ăsta de femeie te f**e constant, şi nu la modul ăla frumos şi fizic. Şi după ce ţi-ai luat-o luni sau chiar ani la rând, tot vorbeşti frumos despre ea şi o protejezi ca pe-un bibelou. De fiecare dată când ai prins-o cu vreo măgărie a reuşit să-ţi aducă nişte argumente în care credeai ca-n Sfânta Scriptură. Şi i-ai ţinut partea, şi-ai consolat-o şi-ai înţeles-o. Câteodată ai şi protejat-o de ăia care o tratau ca pe-o damă de companie. Şi te ofticai pe ei şi erai pregătit să-ţi sufleci mânecile şi să o încasezi pentru ea.

Păi asta-i dragoste or prostie? Şi, mai ales, ce-au mâncat, frate, când erau mici? A venit echipa aia bună de ursitoare la ele?

sursa foto: cuded.com

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Claudia

    Da pe baietii pe care nu te poti supara cum ii cheama? :))

  2. Alina

    Eu cred ca muierile astea pe care care nu te poti supara au un senzor care-i detecteaza pe baietii aia la care tine vrajeala asta. Refuz sa cred ca toti barbatii si-ar complica viata cu o Kitty. :D

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la Reader citire | Tomata cu scufita - [...] Anne Marie dezvăluie care sunt femeile pe care bărbații nu se supără niciodată. [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie