Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Femeile şi îmbrăcatul

Posted by on 4 January 2012 in De zi cu zi | 4 comments

Femeile şi îmbrăcatul

Nu-mi ia foarte mult să mă îmbrac ca să ies undeva. Da, ptiu, curat dar de la Dumnezeu. Unora le-o dat biletele alea bune la Loto, mie mi-a dat abilitatea de-a împerechea haine în gând, cu condiţia să ştiu ce am prin dulap. Aşa că dacă ştiu că la 17:00 trebuie să mă apuc să mă îmbrac pentru o ieşire, în pauzele în care nu tastez îmi imaginez cum mi-ar sta cu bluza x şi fusta x, cu rochia aia şi cu cizmele alea şi tot aşa. Şi am o ţinută până să sune alarma de: Ridică-te de la laptop şi apucă-te să te pregăteşti. Mă scuteşte de aruncatul hainelor prin toată camera şi scos papuci din cutii şi probat obositor şi panicat şi întârziat.

Dar aşa-s eu. Femeile acordă în general foarte mult timp pregătirii pentru ieşit. De fiecare dată când îmi fac planuri cu o femeie o mint în legătură cu ora la care trebuie să fie gata. Are mai degrabă şanse să găsească vreun arab bogat care arată ca Tarkan şi e dispus s-o ia de nevastă şi s-o ţină în puf decât să fie gata LA TIMP. Şi chiar le place partea cu aruncatul hainelor prin toată casa şi probat şi obţinut aprobări de la celelalte exemplare feminine prezente şi schimbat şi iar admirat şi patrulat în faţa oglinzii şi obţinut aprobări şi certitudini şi verificat şi: Sigur îmi stă bine? Da, tu, meri sănătoasă! Deci îs frumuşică, da? Da, tu, meri sănătoasă! Dar hai să mai încerc o dată şi cealaltă ţinută! Da, tu, meri sănătoasă! Ah, drace, nu eram atentă.

Eu obosesc destul de uşor la treburi d-astea. Nu mă omor cu oferitul aprobărilor şi mereu caut s-o spun p-aia bună: Tu, arăţi de parcă ai făcut avort (da, chiar am zis-o p-asta) sau Dacă vrei să laşi impresia X, ia-ţi hainele astea, dacă vrei să… Adică pun suflet, dar la maxim două ţinute. Nu mă zăpăci cu mai mult că îmi pierd din concentrare. Sau ia-ţi un bărbat. Ăla o să-ţi zică or: eşti frumoasă orice ai pune pe tine (dacă e un leşinat) or Jur că dacă mai probezi ceva te las acasă.

PS: şi cică Probatul ăsta poate să dea în depresie. http://www.usatoday.com/news/health/weightloss/2008-08-12-shopping-body-image_N.htm

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Denisa

    Eu am hainele pregatite din weekend pentru restul saptamanii si imbracatul nu dureaza mai mult de 7-10 minute (10 daca ma si machez putin) – cred ca am inceput sa nu mai fiu femeie :))

  2. Ionut

    Anne Marie, nu stiu cum faci, dar din cate vad eu iti cam ies tinutele. Probabil ca nu acorzi mult timp sau multa atentia alegerii un tinute pentru o anumita ocazie, dar ai un stil aparte, te imbraci cu gust. Pana la urma nu conteaza cel mai mult ceea ce porti, cat mai mult atitudinea, esti de acord cu mine?

    O zi frumoasa!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie