Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Festivalul UNTOLD se promovează prin vloggeri

Posted by on 24 April 2015 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 0 comments

Festivalul UNTOLD se promovează prin vloggeri

În primul rând, notează-ți data: 30 iulie – 2 august. Atunci e UNTOLD Festival la Cluj Napoca. În al doilea rând, line-up-ul e aproape ireal: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, ATB, Tom Odell, Dj Premier, Gramatik, Patrice, Akua Naru, Lost Frequencies, Foreign Beggars și localii Subcarpați (am listat și eu ce-mi place mai mult).

Ce-mi mai place mie la festivalul ăsta, în afara faptului că pot asculta toate hiturile din ultimii doi ani la o aruncătură de băț de orașul în care locuiesc? Promovarea. Îmi place că organizatorii au apelat la vloggeri. Eu și colegul de apartament avem o colaborare cu festivalul, Mihai Zmenta e și el implicat.

La Coachella, festivalul ăla imens din California, au fost vloggeri cunoscuți din întreaga lume, din UK până în Australia, care au filmat atmosfera de festival și au făcut un pic de teasing înainte.

Mă bucur când văd deschidere pe partea de conținut video, mă bucur și mai mult când se apelează la youtuberi români. Cred că putem face lucruri grozave împreună: eu creez conținut diferit, pentru că mă adaptez tonului unei altfel de comunicări, colaborarea asta mă stimulează creativ, încerc să găsesc alt unghi de abordare și un scenariu un pic mai cinematografic, deși e mult zic, că nu am experiență, încă, dar experimentez :) Festivalul are expunere direct la target (14-25)  și ajunge la audiență tânără și comunități mari.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie