Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Fetelor, acceptaţi fluierăturile!

Posted by on 8 March 2012 in De zi cu zi | 4 comments

Fetelor, acceptaţi fluierăturile!

Vorbeam acum de dimineaţă cu colega mea de apartament la bucătărie, la cafea, ca fetele. Îmi zicea că are o problemă la ochi şi nu se mai poate machia şi pierde mai puţin timp cu smăcuiala dimineaţa. E de ajuns fondul de ten. Ce mi-a plăcut a fost că mi-a zis ce compliment a primit pe stradă ieri, când nu era machiată: i-a zis un jandarm că-i frumoasă.

La fel mi s-a întâmplat şi mie tot într-o zi din aia în care nu mă machiasem şi eram îmbufnată şi alergam prin oraş după diverse. Strigase un nene după mine: Frumoasă! şi eu îi trăsesem un Merci din ăla supărat că l-am făcut să adauge: Nervoasă!

Noi ne mirăm că ne zic bărbaţii că suntem frumoase când ni se pare că suntem în cel mai aiurea moment al existenţei femeieşti. Şi suntem jignite când ne fluieră muncitorii pe stradă sau ne claxonează maşinile. Păi, fetelor, validare mai în masă decât asta de unde să mai primeşti? Dacă te claxonează maşinile (şi nu pentru că ai traversat aiurea) înseamnă că te-ai îmbrăcat frumuşel şi arăţi zglobie.

La mulţi ani de ziua voastră, frumoaselor!

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Claudia

    Ba bine ca nu! Pe mine m-a claxonat unul inainte sa trec strada alaltaieri. Si pentru ca ma simteam tare in gura, m-am dus in dreptul geamului masinii si i-am zis: Na, am venit! A ramas perplex.
    Pai, zic, nu m-ai claxonat? Am venit. Ce voiai sa-mi zici?

    Mi-a zis sa plec :)))))))

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie