Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Fetișuri explicate: uniformele

Posted by on 8 January 2015 in De zi cu zi | 1 comment

Fetișuri explicate: uniformele

De ce ne plac atât de mult uniformele? De ce ne excită oamenii în uniformă? De ce cumpărăm haine de pilot, polițiste, asistente sau căști de pompieri?

Pentru că autoritatea ne supără, de cele mai multe ori, dar nu putem lupta cu ea. Polițiștii sunt inutili și numai ne încurcă, doctorii ne plimbă aiurea, ne pun să așteptăm la cozi și ne prescriu chestii dubioase.

Fetișurile nu sunt decât proiecția unei frustrări pe care o transformăm în ceva ce putem obține, ceva erotic. Găsim în fetișuri soluții pentru diverse stări din viața de zi cu zi.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

 1. MOOG

  Eu cred ca majoritatea au o problema si nu sunt sinceri, ori ei cu ei, ori cu parteneru’. Nu cred ca e musai o frustrare legata de “uniforma” respectiva. Ca n-am vrut niciodata sa ma frec la urechi cu controloarea de bilete din RATB, cel putin nu pentru uniforma. Sau sa ma tavalesc pe iarba cu Sandy Bell. Ok, recunosc, de fapt asta ultima chiar imi umbla prin cap inca din copilarie.
  Este mai mult vorba de un idel sau o stare de spirit, ideal pe care multi il considera imposibil de atins si se resemneaza.
  Vrei pilot sau pompier sau vreo stewarda? Apai faking sa-i fak, da-ti foc la casa si ia-ti bilet de avion si cu cele mai bune intentii ia-ti visul in brate.
  Pai ori e fetis ori nu.
  Altfel mi se pare o lene maxima sa iei de la coltul strazii din centru un costum de pompier si sa-l pui pe bietu om muncitor de la 9 la 5 care are adrenalina si energia unei doamne care isi usca parul in salon dupa doua cutii de bomboane.
  Si in alta ordine de idei, daca-stem combinati si am chef sa-mi fac bucuria cu sectorista, avem o problema.
  Acu nici sa nu sari calul, gen cazul “celebrei” domane caruia i se nazarea pe taximetre si ce se mai afla prin ele.
  Ideea de baza e ca daca vrei, adica daca vrei pe bune, se poate.
  Si atunci sa vezi senzatii. Parol!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie