Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Filmul de Piatra – ziua 3

Posted by on 8 January 2012 in De zi cu zi | 2 comments

Filmul de Piatra – ziua 3

A început cu Extrem! Day, care mi-a plăcut la nebunie pentru că-s pasionată de snowboarding şi-i apreciez pe băieţii care zboară, care alunecă pe bare de oţel sau îşi dau drumul cu motocicleta prin noroi. M-au omorât cu soundtrackul! Vreau toate piesele alea, acu stau şi scotocesc după ele. A mai fost Camp4 Nepal – expediţie pe Everest – n-aveau cum să dea greş.

Ticu Lăcătuşu, la final: Sexul era safe şi alpinismul periculos. Acum e invers.

Rocks`n`Roots – competiţie filmată undeva pe lângă Baia Mare. Noroi, sudoare, killer music!

Mountain Riders

Snow Patrol

În furtună – windsurfing pe timp de ciclon pe Marea Neagră. Grozăvescu filmat!

Selecţia de filme din competiţie de azi: props pentru The Scream, o animaţie foarte faină inspirată de tabloul cu acelaşi nume, documentarul Primiţi cu cutremurul?, Donna must Die – aduce a Sin City – documentarul Cântecul lui Gepeto (povestea unui moşuleţ simpatic căruia îi cânta George Călinescu când era mic pentru că mama lui Gepeto i-a fost asistentă academicianului) şi Grand Hotel Italia.

Au mai fost amuzante şi Acvariul – animaţie şi Maria şi Unchiul Giani.

După miezul nopţii ne-am îndreptat spre locul unde urma să concerteze Partizan. Păcat c-o fost sonorizarea aşa slabă, mie concertul mi s-a părut un ritual de exorcizare.

Azi îi ultima zi! Am început să mă obişnuiesc cu programul ăsta de festival.

PS: v-am zis de voluntarii de-aici. Îs mici, majoritatea la liceu, cu nişte făţuci aşa inocente şi simpatice de-ţi vine să-i iei pe toţi acasă. Acum două zile mă opreşte o voluntăriţă pe hol şi mă avertizează că mă cunoaşte de undeva. Am rugat-o ca atunci când îşi aminteşte să-mi spună şi mie, eram curioasă. Ieri seară vine la mine cu rezolvarea dilemei: Tu eşti bloggerul nostru oficial! Am văzut videoclipul în care vorbeai cu Măriuca! Pe domnişoara asta dulce o cheamă Iris.

PPS: Blogger promo-ul meu are peste 500 de vizualizări! Ura, ura, ura! :)

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Iris

    Si imi pareai atat de familiara si scormoneam in minte in cautare de locuri in care te-as fi putut intalni…Vazusem filmuletul de doua ori,si cand am observat intr-un final ca te asezi pe randul rezervat presei, s-a aprins beculetul, yey. :D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie